Back to Black

Ei mitään uutta joulukuusen alla.

On lahjakausi mutta sinun ei tarvitse antaa lahjaksi "uutta".

Suojattu maksu
30 päivän rahat takaisin takuu
12 kuukauden takuu
Ilmainen toimitus

Mikään ei vaadi sinua antamaan "uusia" lahjoja.

Ei, emme tarkoita joululahjan eteenpäin antamista (vaikka se ei myöskään ole mikään huono idea, kunhan et anna eteenpäin tavaroita, joita kukaan ei halua). Tarkoitamme korkealaatuisia uudenveroiseksi kunnostettuja elektroniikkalaitteita, joiden edullisella hinalla voit hankkia lahjat koko perheelle, yhden henkilön sijasta. Ja tähän ei edes lasketa sitä tärkeää tekoa jonka teet luonnolle. Vähennetään elektroniikkajätettä yhdessä. +100% lisää joulumieltä!

MacBook: joulun unelmalahja.

Peterin lomakuvat.

Hapan pieni ystäväme päätti tehdä oman lahjatoivelistan. Katso Peterin loistavat lahjaideat. Ja Joulupukki, jos olet kuulolla, muista että Peter luottaa sinuun joululahjoissa.

Katso tarjoukset

Vietä vanhanaikainen joulu: älä hanki uusia elektroniikkalaitteita.

Tabletti kahdelle? Tai koko perheelle: Anna lahja josta voitte kaikki nauttia.

Jouluksi kotiin

Ei ole väliä oletko perheen "järjestyksen pitäjä" vai se jolle "järjestäytynyt kaaos" on ominaista - sinulla on vielä hyvin aikaa hankkia täydellinen joululahja kuusen alle. Ja mikäli lahjasi ei kuitenkaan ilahduta saajaa? Sinulla on aina 30 päivää aikaa palauttaa ostamasi laite ja saat rahat takaisin. Kaikilla laitteilamme on myös vähintään 12 kk takuu! Joten mitä odotat?

Tutustu tarjouksiin

Joulun kovat paketit edullisesti.

Anna myös luonnolle joululoma. Osta kunnostettuja laitteita.

Anna kestäviä lahjoja tänä jouluna 2020

On lahjakausi mutta sinun ei tarvitse ostaa "uutta".

On aika uudistaa ajattelutapa joululahjojen antamisen osalta, varsinkin kun lahjana on laite. Osta huippuluokan elektroniikkaa, joka ei kuormita luntoa ja säästää lompakkoasi.