Galaxy S20 - Kunnostetut tuotteet

Galaxy S20 - Paras kunnostettu tarjouksemme:

-28%

Galaxy S20 128GB Dual Sim - Sininen - Lukitsematon

489,00 €
681,75 €
28% alennus
Takuu: 12 kuukautta
Kunto: Loistava
163 g elektroniikkajätettä

Kaikki tuotteet

11 tuotetta

11 tuotetta

 • Hinta
  Keskimääräinen hinta on 533,00 €
 • Kunto

 • Tallennustila (GB)

 • Väri

 • Takuu

 • Lukittu SIM kortti

 • Julkaisuvuosi

 • Verkkoyhteys

 • Dual-SIM

 • Maksutapa

 • Ilmainen toimitus

 • Toimitus arkipäivinä

Käytetty kunnostettu puhelin on järkevä valinta monestakin syystä. Myös kohtalaisen uusia käytettyjä puhelinmalleja saa uudenveroisksi kunnostettuina. Käytettyjen puhelinten markkinat ovat siis jo nyt laajat. Niiden voidaan kuitenkin olettaa laajenevan vielä entisestään, sillä käytetyjen kunnostettujen puhelinten markkinat kasvavat tasaiseen tahtiin. Jos haluat laatua edulliseen hintaan, kannattaa puhelinmerkiksi valita Samsung ja sen malleista esimerkiksi käytetty Galaxy S20. Käytetty Galaxy S20 antaa sinulle kaiken, mitä puhelimelta voit vaatia. Siitä löytyy monta loistavaa ominaisuutta, ja esimerkiksi puhelimen kameraa on kehuttu paljon kuvaavien toimesta.

Kaikki käytetyt puhelimet Back Marketin sivuilla on aina kunnostettu, puhdistettu sekä huollettu ammattilaisten toimesta, joten käyttäjä voi luottaa ostavansa hyvää laatua. . Jos käytetylle Galaxy S20  on tarvinnut tehdä huoltotöitä,on ne kaikki tehty ennen puhelimen myymistä uudelle omistajalle.

Yleistä Samsung Galaxy S20 -puhelimesta

Samsung Galaxy S20 on kaiken kaikkiaan ensiluokkainen puhelin. Galaxy S20 on tarkoitettu käyttäjille, jotka edellyttävät puhelimelta tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia, laadukkaita ominaisuuksia. Käytetty Galaxy S20 on loistava valinta silloin, kun käyttäjä haluaa ajatella myös ympäristöä tai säästää rahaa. Käytetyn puhelimen kohdalla niin ympäristön kuin talouden huomioiminen onnistuu.

Samsung Galaxy S20 -puhelimen etu- ja takakamera ovat kaikkein laadukkainta ja nykyaikaisinta teknologiaa ja tästä puhelimesta löytyy myös 4K-videokuvaominaisuus. 4K-videokuvaominaisuus on sellainen, jota ei löydy läheskään kaikista puhelimista. Jos siis haluat ottaa runsaasti videokuvaa puhelimellasi, on käytetty Galaxy S20 loistava valinta.

Kunnostetun Samsung Galaxy S20 -puhelimen akunkesto on vertaansa vailla. Se tunnetaan puhelimena, jolla voi surffailla paljon netissä tai käyttää sovelluksia. Akku kestää helposti koko päivän, mikä ei ole itsestään selvää uusimmissakaan puhelimissa. Myös jokainen käytetty Galaxy S20 sisältää erinomaisen akun. Akun kunto on yksi niistä asioista, jotka tarkistetaan ennen puhelimen myyntiä eteenpäin.

Miksi ostaa käytetty puhelin?

Käytetyn ja uudenveroiseksi kunnostetun puhelimen etuihin kuuluvat siis ehdottomasti ympäristöystävällisyys ja edullisuus. Moni pienemällä budjetilla liikenteessä oleva  pystyy hankkimaan laadukkaan puhelimen edullisesti. Kun puhelimien hinta on vain murto-osa uuden puhelimen hinnasta, ei hinta ole esteenä  suositun puhelinmallin hankkimiselle. Sen lisäksi käytetyn puhelimen osatminen on järkevää myös monesta muusta syystä. Koska käytettyjen puhelinten mahdolliset viat ovat vain kosmeettisia, toimii puhelin teknisestimoitteettomasti.  Puhelimen kosmeettinen kuntoluokka nostaa tai laskee käytetyn laitteen hintaa.

Jos puhelimesta löytyy kosmeettisia virheitä, niistä ilmoitetaan aina erikseen tuotekuvauksesta löytyvästä kuntoluokituksesta. Virheet pyritään myös kuvaamaan niin, että ne ovat varmasti ostajan tiedossa. Ostaessa käytettyä puhelinta voi siis aina olla varma siitä, minkä kuntoisen puhelimen saa. Edullista hintaa ei myöskään pidä säikähtä, sillä käytettyjen kunnostettujen  puhelimien kohdalla edullisuus ei tarkoita huonoa laatua.  Ennen kuin ostat uutta puhelinta, kannattaa siis tutustua käytettyyn Samsung Galaxy S20. Monipuolinen kunnostettujen laitteiden valikoima voi yllättää jopa tekniikka gurun.