Käytetty Samsung Galaxy S8

Tyylikkään muotoilun ja huippuluokan suorituskyvyn ansiosta käytetty Galaxy S8 on huippuluokan älypuhelin, jonka löydät meiltä edullisesti. Puhelimesta löytyy mm. 4 Gt RAM-muistia, 5,8 tuuman näyttö sekä Exynos 8895 -prosessori.

Galaxy S8 - Paras kunnostettu tarjouksemme:

-53%

Galaxy S8 64GB - Musta (Carbon Black) - Lukitsematon

158,00 €
340,00 €
53% alennus
Takuu: 12 kuukautta
Kunto: Hyvä
155 g elektroniikkajätettä

Kaikki tuotteet

11 tuotetta

11 tuotetta

 • Hinta
  Keskimääräinen hinta on 201,00 €
 • Kunto

 • Tallennustila (GB)

 • Väri

 • Takuu

 • Lukittu SIM kortti

 • Julkaisuvuosi

 • Verkkoyhteys

 • Dual-SIM

 • Maksutapa

 • Ilmainen toimitus

 • Toimitus arkipäivinä

Läheskään kaikki eivät enää suuntaa puhelinliikkeisiin, kun on aika hommata uusi puhelin. Käytetyt puhelimet ovat nousseet uusien puhelimien rinnalle, sillä nyt ne nähdään järkevinä valintoina. Sellaisia ne totisesti ovatkin, sillä käytetty puhelin säästää sekä luontoa että lompakkoa. Myös käytettyjen puhelinten valikoima on valtava. Puhelinmalleja löytyy aina kaikkein uusimmista vanhempiin. Jotkut puhelimista ovat jopa koskemattomassa kunnossa, eli niitä ei erota uusista puhelimista. Ainoa näkyvä eroavaisuus on hinta. Se voi olla useita satoja euroja edullisempi kuin kaupasta ostettu uusi puhelin.

Jos haluat laadukkaan puhelimen, valitse Samsung. Se on maailman suurin puhelinvalmistaja, jonka mallistosta löytyvät kaikki puhelimet lapsen ensipuhelimesta vaativan käyttäjän puhelimiin. Tärkeintä onkin miettiä sitä, millaisen puhelimen itse tarvitsee. Jos etsinnässä on peruspuhelin, joka toimii hyvin ja jossa on mukavasti ominaisuuksia, on valinta silloin käytetty Galaxy S8. Tähän malliin kannattaa tutustua hieman tarkemmin.

Millainen puhelin on Samsung Galaxy S8?

Samsung Galaxy S8 ei ole enää markkinoiden uusin puhelinmalli, mutta se on edelleen erittäin ajankohtainen. Siitä löytyvät ominaisuudet, joiden avulla puhelimella voi käyttää kaikkia kaikkein suosituimmista sovelluksista. Käytetty Galaxy S8 takaa myös erinomaisen hinta-laatusuhteen. Koska kyseessä ei ole kaikkein uusin puhelinmalli, on hintakin ehtinyt jo laskea. Sen sijaan kaikki ominaisuudet ovat edelleen erittäin ajankohtaisia.

Samsung Galaxy S8 on puhelin, jonka kamera pystyy kilpailemaan yhä tänä päivänä markkinoiden uusimpien mallien kameroiden kanssa. Vaikka Galaxy S8 onkin jo joitakin vuosia vanha malli, oli sen kamera aikanaan niin edistynyt, että se on edelleen erittäin laadukas. Kun valintasi on käytetty Galaxy S8, tiedät saavasi hyviä kuvia niin etu- kuin takakameralla. Etukamera on myös niin laadukas, että sitä voi käyttää videopuheluiden soittamiseen. Laatu ei kärsi ollenkaan ja näin läheisesi pääsevät näkemään sinut ja sinä heidät.

Samsung Galaxy S8 -puhelimen kohdalla akunkestoon voi luottaa. Akku kestää hyvin puhelimen peruskäyttöä, eikä taustalla päällä olevat sovellukset syö akkua liikaa. Jos puhelinta käyttää paljon suoratoiston katselemiseen, voi sitä tehdä useiden tuntien ajan ennen kuin akku alkaa osoittaa tyhjenemistä. Kun valintasi on käytetty Galaxy S8, voit olla varma siitä, että akku kestää hyvin. Akun kunto on eritelty, joten se kannattaa tarkistaa ennen kuin puhelimen ostaa itselleen.

Miksi ostaa käytetty Galaxy S8?

Käytetty Galaxy S8 on erinomainen valinta monestakin syystä. Ensinnäkin käytetyn puhelimen ostaminen on ekoteko, josta luonto kiittää. Sen lisäksi myös rahallinen panostus on huomattavasti pienempi kuin uuden puhelimen ostamisessa. Näin käytetty Galaxy S8 sopii aivan kaikille lompakon koosta riippumatta.

Koska kaikki käytetyt puhelimet tarkistetaan ennen niiden myyntiä, voi ostaja olla huoletta. Puhelin toimii erinomaisesti, eikä sitä juurikaan erota uudesta puhelimesta. Kun valintasi on käytetty Galaxy S8, tiedät saavasi laatua.