Galaxy S8+ - Kunnostetut tuotteet

Galaxy S8+ - Paras kunnostettu tarjouksemme:

-68%

Galaxy S8+ 64GB - Lukitsematon

207,00 €
659,00 €
68% alennus
Takuu: 12 kuukautta
Esteettinen kunto: Stallone
173 g elektroniikkajätettä

Kaikki tuotteet

10 tuotetta

10 tuotetta

 • Hinta
  Keskimääräinen hinta on 245,00 €
 • Esteettinen kunto

 • Tallennustila (GB)

 • Väri

 • Takuu

 • Lukittu SIM kortti

 • Julkaisuvuosi

 • Verkkoyhteys

 • Dual-SIM

 • Maksutapa

 • Ilmainen toimitus

 • Toimitus arkipäivinä

Käytetty puhelin on viisas valinta monessakin tapauksessa. Melko uusiakin puhelinmalleja saa käytettyinä. Niistä on tietenkin poistettu kaikki aikaisemman käyttäjän henkilökohtaiset tiedot. Jos haluat ostaa laatua edulliseen hintaan, valintasi on käytetty Samsung. Käytetty Galaxy S8+ antaa käyttäjälle kaiken, mitä puhelimelta voikaan vaatia. Siitä löytyy monia mahtavia ominaisuuksia ja esimerkiksi puhelimen kameraa kehutaan loistavaksi.

Kaikki käytettynä myytävät puhelimet tarkistetaan ammattilaisten toimesta ennen myyntiä. Ne ovat aina erinomaisessa kunnossa, joten puhelimen käyttö ja tekninen toimivuus ei eroa ollenkaan uudesta puhelimesta. Jos käytetty Galaxy S8+ on ollut siinä kunnossa, että siihen on pitänyt tehdä korjauksia, on kaikki hoidettu valmiiksi.

Yleistä tietoa Samsung Galaxy S8+ -puhelimesta

Samsung Galaxy S8+ on kohtuullisen hintainen, hyvin toimiva puhelin. Siitä löytyvät kaikki perustoiminnot ja sen lisäksi monia muitakin ylimääräisiä, edistyneempiä toimintoja. Puhelin ei toki edusta markkinoiden uusinta mallia, mutta aina sillä ei ole väliä. Joillekin käyttäjille riittää, että puhelin toimii hyvin. Käytetty Galaxy S8+ pystyy vastaamaan tähän vaatimukseen.

Samsung Galaxy S8+ -puhelimesta löytyy hyvä takakamera ja myös etukameralla voi ottaa hyvälaatuisia kuvia tai videoita. Etukameran avulla on mukava soittaa myös videopuheluita ja nähdä omia läheisiään. Kamera on erinomainen varsinkin, kun verrataan puhelimen hintaa ja kameran laatua.

Käytetty Galaxy S8+ ei sammu kesken suoratoiston katselun tai netissä surffailun. Akunkesto tässä puhelimessa on nimittäin erinomainen. Jos puhelin on tavallisessa käytössä, käytetty Galaxy S8+ kestää helposti koko päivän. Käytettyjen puhelimien kohdalla akku on tarkistettu ennen kuin se myydään eteenpäin. Näin uusi käyttäjä voi olla varma siitä, että puhelin kestää käyttöä.

Käytetyn puhelimen etuja

Käytetty puhelin sopii kaikille niille, jotka eivät halua maksaa puhelimesta liikaa. Käytetty Galaxy S8+ on kuitenkin turvallinen valinta ihan kaikille, jotka tarvitsevat puhelinta viestittelyyn, soittamiseen ja vaikkapa netissä surffailemiseen. Se voi olla hyvä valinta myös lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi. Jokaisen tuleekin miettiä henkilökohtaisesti, mitä hän puhelimeltaan haluaa.

Käytetty Galaxy S8+ on ympäristöystävällisempi valinta kuin täysin uusi puhelin. Kierrättäminen on aina hyvästä ja sen vuoksi jokaisen kannattaa miettiä, tarvitseeko täysin uutta puhelinta. Käytännössä käytetty puhelin ei eroa uudesta puhelimesta kuin kosmeettisten vikojen vuoksi. Niitäkään ei välttämättä ole. Jos puhelimesta löytyy kosmeettisia virheitä, ne voivat olla vaikkapa naarmuja puhelimen sivussa tai takakannessa. Sen sijaan käyttöön liittyviä teknisiä ongelmia käytetyissä puhelimissa ei ole koskaan. Puhelimet tarkistetaan aina ennen myyntiä, eikä huonokuntoisia tai viallisia puhelimia myydä eteenpäin.

Ennen ostamista on hyvä lukea kunkin puhelimen tuotekuvaus. Siitä saa kattavasti tietoa puhelimesta ja mahdollisista kosmeettisista vioista. Kuvien avulla pyritään myös tuomaan esiin puhelimen kuntoa mahdollisimman hyvin. Näin uusi ostaja voi olla varma, että käytetty Galaxy S8+ on juuri sellainen kuin mistä on valmis maksamaan.