iPad 6 - Kunnostetut tuotteet

Mistä löytyy iPad 6 - Kunnostetut tuotteet ?

Merlinin parta! Meillä ei ole tätä enää jäljellä.

Yritä myöhemmin uudelleen, meillä saattaa silloin löytyä niitä lisää!

Tutustu tästä parhaisiin tarjouksiimme.

Miltä kuulostaisi käytetyn tabletin ostaminen? Tiesitkö esimerkiksi sen, että uusiakin tablettimalleja saa käytettynä? Ammattilaiset ovat poistaneet kaikki edellisen käyttäjän tiedot ja sovellukset ennen kuin tabletti myydään eteenpäin. Jos siis olet vaihtamassa tablettia, mutta et haluaisi maksaa turhan paljon, valitse käytetty iPad. Käytetty iPad 6 pystyy vastaamaan vaatienkin käyttäjien toiveisiin.

Jokaiselle käytetylle laitteelle suoritetaan tarkastus aina ennen sen laittamista myyntiin. Tabletti tarkistetaan päällisin puolin, jotta kaikki mahdolliset naarmut voidaan havaita. Niistä myös kerrotaan ostajalle, joten mikään ei tule yllätyksenä. Sen lisäksi tabletin toimivuus tarkistetaan ja akun kuntoon kiinnitetään erityistä huomiota. Akku onkin aina vähintään hyvässä, jos ei jopa erinomaisessa, kunnossa. Käytetty iPad 6 ei siis ole missään nimessä riskiostos, vaan erittäin kannattava sijoitus.

iPad 6 -tabletin tekniset tiedot

iPad 6 on kuudennen sukupolven iPad. Siitä löytyykin huomattavasti enemmän ominaisuuksia kuin aiemmista malleista. Myös monia tabletin ominaisuuksia, kuten kameraa, on parannettu vuosien saatossa. Laitetta on saatavana joko WiFi-verkkoon kytkettävänä tablettina ja sen lisäksi myös sitä voi käyttää matkapuhelimena. Tablettia voi käyttää sormella tai Apple Pencil -kynällä.

8 megapikselin kamera antaa mahdollisuuden ottaa hyviä kuvia vaikeissakin olosuhteissa. 1080p HD-videokuvaus taas mahdollistaa muistojen tallentamisen videoiden muodossa. Kamera antaa hyvälaatuisen videon myös FaceTimen yhteydessä. Tällöin ystäviin ja sukulaisiin voi olla yhteydessä koska tahansa suoraan iPadin välityksellä.

iPad 6 -tabletista löytyy 32,4 wattitunnin litiumpolymeeriakku. Se mahdollistaa jopa kymmenen tunnin verkkoselailun, suoratoiston katsomisen ja musiikin kuuntelemisen. Myös jokainen käytetty iPad 6 -tabletti yltää todella lähelle tätä. Vaikka akut eivät olekaan uudenveroisessa kunnossa, ovat ne kunnoltaan vähintään hyviä. Eroa uuteen ei edes huomaa, joten tässäkin mielessä käytetty iPad 6 on loistava valinta.

Miksi ostaa käytetty iPad 6 -tabletti?

Tablettia ei siis missään nimessä tarvitse ostaa uutena, vaan käytetty iPad 6 toimii aivan yhtä hyvin. Ympäristö kiittää, kun laitteita kierrätetään. Samalla käytetyn laitteen ostaminen tulee myös edullisemmaksi kuin uuden ostaminen. Koska iPad 6 on kohtalaisen uusi tablettimalli, kaupassa sen hinta kohoaa korkeisiin summiin. Jokaisella ei välttämättä ole edes varaa hankkia tablettia uutena. Koska käytetyn kohdalla hinta voi pudota jopa satoja euroja, on se suuri säästö uuteen verrattuna.

Ostajan ei myöskään tarvitse olla huolissaan. Kaikki käytetyt laitteet ovat ammattilaisen tarkistamia, joten ne toimivat takuulla. Käytetty iPad 6 -tabletti ei muutenkaan välttämättä eroa uudesta millään tavalla. Toki on mahdollista, että siinä on kosmeettisia haittoja, kuten vaikkapa naarmu. Naarmut ovat kuitenkin aina sellaisissa paikoissa, että ne eivät haittaa laitteen käyttämistä. Jos kosmeettinen haitta vaikkapa laitteen takakannessa ei haittaa sinua, voit aivan hyvin ostaa käytetyn tabletin. Kokeile käytettyä laitetta kerran ja huomaat sen olevan aivan yhtä luotettava kuin uusi laite.