iPad Pro 2 - Kunnostetut tuotteet

Mistä löytyy iPad Pro 2 - Kunnostetut tuotteet ?

Merlinin parta! Meillä ei ole tätä enää jäljellä.

Yritä myöhemmin uudelleen, meillä saattaa silloin löytyä niitä lisää!

Tutustu tästä parhaisiin tarjouksiimme.

Säästä fiksusti — osta laadukkaita laitteita käytettynä

Miksi kaiken pitäisi olla uutta? Eikö käytetty tuotekin voi olla hyvä? Entä mihin tämä maailma menee, jos kaikki hankkivat koko ajan uusia tavaroita? Jos mielessäsi on käväissyt joku näistä kysymyksistä, kannattaa seuraavan laitehankinnan kohdalla harkita käytetyn elektroniikan ostamista. Yhdellä hyvällä päätöksellä säästät paitsi satoja euroja myös luontoa. Kannattaa silti valita laitteen myyjä huolellisesti, koska kaikki kierrätetyt tuotteet eivät vastaa tuotekuvauksiaan. Eikä kuluttajan ole helppo antaa vertailukelpoista arviota käytetystä laitteestaan, sillä siihen on saattanut muodostua vahva tunneside käytön myötä. Näistä syistä on paras kääntyä käytettyjen laitteiden ostamisessa ammattilaisten puoleen.

Back Marketin asiantuntijoilla on kokemusta monenlaisista laitteista, joten arvio laitteen kunnosta on aina kohdillaan. Jokainen myymämme laite käy läpi tarkastuksen, mahdollisen kunnostuksen ja perusteellisen testauksen. Palautamme laitteen kuin laitteen täysin toimivaksi ja kuntoluokitus kertoo enemmänkin sen kosmeettisesti ulkoasusta kuin teknisestä toimivuudesta.

Käytetty iPad Pro 2 Back Marketista

Apple päivittää tuotevalikoimaansa lähes vuosittain, joten uusinkin iPad Pro on pian osa yrityksen menestyksekästä historiaa. Mikset siis hyötyisi nopeatempoisesta tuotekehityksestä ostamalla muutaman vuoden vanhan mallin, jossa riittää vielä puhtia ja innovatiivisuutta tämänkin päivän tarpeisiin? Toisen sukupolven iPad Pro julkaistiin vuonna 2017. Se korvasi aiemman 9,7-tuumaisen iPad Pron uusilla 10,5-tuuman ja 12,9-tuuman versioilla. Retina-näytön kirkkaus on 50 % parempi kuin edellisessä versiossa ja näytön ProMotion-tekno­logia tekee katselukokemuksesta entistäkin sulavamman ja luonnollisemman. Näytön parannusten lisäksi iPad Pro 2:ta on kiitelty korkealaatuisesta äänimaailmasta ja hyvästä suorituskyvystä. Tabletin tehokkuudesta vastaa A10X Fusion -siru.

Käytetty iPad Pro 2 sopii kaikille, jotka kaipaavat älypuhelinta isompaa näyttöä ja vaihtavat näppäimistön mieluusti kosketusnäyttöön. Vaikkakin iPad Pro 2 on yhteensopiva Smart Keyboard -näppäimistön kanssa. Laitteeseen voit liittää myös Apple Pencil -piirtokynän, mikäli koet sormikosketuksen liian epätarkaksi. Kuten käytetty iPad Pro 2, myös sen lisälaitteet ovat edullisempia käytettynä, joten kannattaa etsiä niitä Back Marketin sivuilta ennen kuin etenet ostoskorin kautta kassalle. Lisälaitteilla voit luoda täysin omanlaisen, toimivan kombinaation tabletin varaan.

Käytetty iPad Pro 2 on täysin pätevä laite ilman lisälaitteitakin. Se kestää jopa 10 tuntia verkkoselaamista, videon katselua tai musiikin kuuntelua yhdellä latauksella. Laitteessa on 12 megapikselin laajakulmakamera takakamera ja 7 megapikselin etukamera, joka riittää mainiosti laadukkaaseen FaceTime-puheluun. Koska iPad Pro on suunniteltu kosketeltavaksi, siihen on lisätty rasvaisia sormenjälkiä hylkivä pinnoite ja toinen, heijastuksia vähentävä pinnoite katselukokemuksen optimoimiseksi.

Käytetty iPad Pro 2 hyöty- ja viihdekäyttöön

Käytetty iPad Pro 2 on oiva valinta moneen käyttöön: matkalle viihteeksi, työpaikalle apuvälineeksi tai opiskelun tueksi. Alati käyttövalmiilla iPadilla löydät nopeasti kaipaamasi tiedon tarvitsit sitä sitten työpaikan kahvitauolla tai kesken luennon. Matkan aikana iPad on kuin oma henkilökohtainen valkokankaasi, josta seuraat lempiohjelmiasi maisemien vaihtuessa silmäkulmassasi. iPadilla on helppo taltioida muistoja ja muistiinpanoja ympäröivistä tapahtumista, minkä ansiosta sillä onnistuu niin portfolion kuin bloginkin luominen käden käänteessä.

Back Marketista saat uudenveroisen iPad Pro 2:n edulliseen hintaan. Käytetty iPad Pro 2 korvaa usein uuden laitteen hankinnan, minkä vuoksi olemme laskelmiemme mukaan onnistuneet vähentämään 1700 tonnin edestä elektronista jätettä. Back Market tuo yhteen 1000 tarkkaan valittua yhteistyökumppania, jotka tarkastavat ja tarvittaessa kunnostavat käytetyt laitteet alkuperäiseen kuntoonsa. Luotamme ainoastaan sertifioituihin asiantuntijoihin, jotka pystyvät vastaamaan laatuvaatimuksiimme. Siksi voimme huoletta antaa kaikille laitteillemme 12 kuukauden takuuajan ja 30 päivän palautusoikeuden.