Käytetty iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus - Paras kunnostettu tarjouksemme:

-49%
iPhone 8 Plus 64GB - Kulta - Lukitsematon

iPhone 8 Plus 64GB - Kulta - Lukitsematon

290,00 €
569,00 €
49% alennus
Takuu: 12 kuukautta
Kunto: Hyvä
202 g elektroniikkajätettä

Kaikki tuotteet

9 tuotetta

9 tuotetta

 • Hinta
  Keskimääräinen hinta on 326,00 €
 • Kunto

 • Tallennustila (GB)

 • Väri

 • Takuu

 • Lukittu SIM kortti

 • Julkaisuvuosi

 • Verkkoyhteys

 • Dual-SIM

 • Maksutapa

 • Ilmainen toimitus

 • Toimitus arkipäivinä

Käytetty iPhone 8 Plus vaativaankin makuun

Saat suuren näytön, huippuluokan suorituskyvyn sekä ikonista Apple-teknologiaa kun valitset kunnostetun iPhone 8 Plus-älypuhelimen. Käytetty iPhone 8 Plus voi olla sinun edullisemmin kuin luuletkaan, kun valitset seuraavan sen Back Marketin valikoimasta. iPhone 8 Plus on uudenajan älylaite, joka on suunniteltu täyttämään vaativankin käyttäjän toiveet. Jatka lukemista ja ota selvää miksi juuri sinun seuraava älypuhelimesi voi olla käytetty iPhone 8 Plus!

Miksi valita käytetty iPhone 8 Plus?

Applen käytetty iPhone 8 Plus edustaa iPhonen uutta sukupolvea, sillä se tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja kestävyyttä. IPhone 8 Plus on varustettu kaikkien aikojen kestävimmällä älypuhelimen lasilla ja puhelimen viimeistelee aiempaa lujempi avaruusteollisuustason alumiinireunus. Se on älypuhelin, mutta samaan aikaan lähes kuten tablet-tietokone, käytetty iPhone 8 Plus onkin Applen neljäs "phablet". Syyskuussa 2017 julkaistu iPhone 8 Plus tarjoaa vaikuttavat mitat 158,4 mm x 78,1 mm x 7,5 mm, kun se samalla on myös höyhenenkevyt, painoa vain 202 g. 5,5 tuuman Retina HD ‐näytöllä ja True Tone ‐ominaisuudella varustettu, käytetty iPhone 8 Plus lupaa todella optimaalisen katselumukavuuden.

Niin täysin uusi, kuin myös käytetty iPhone 8 Plus on varustettu edistyneellä A11 Bionic ‐sirulla, joka on kaikkien aikojen tehokkain ja älykkäin siru älypuhelimessa. Se tukee myös kaikkein edistyneimpiä lisätyn todellisuuden sovelluksia ja pelejä, joten voit olla varma puhelimesi nopeudesta ja tehokkuudesta, myös ostaessasi älypuhelimen kunnostettuna meiltä. Lisäksi käytetty iPhone 8 Plus kätkee sisälleen kaksi 12 Mpix kameraa optisella kuvanvakaimella, muotokuvavalolla, muotokuvatilalla ja jopa 60 fps 4K-videolla. Kun taas haluat ottaa upean selfien, voit käyttää 7 Mpix FaceTime HD ‐kameraa Retina Flash ‐salamalla. Kätevä suojattua todentautumista suosiva Touch-ID puolestaan kirjaa sinut helposti ja nopeasti sisään puhelimeesi. Kun ostat sertifioidun ennalta omistetun iPhone 8 Plus -puhelimen Back Marketista, saat täydellisen ostovarmuuden tietäessäsi, että asiantuntijamme ovat testanneet ja kunnostaneet sen sinulle käyttövalmiiksi. Lisätäksemme mielenrauhaasi tarjoamme aina vuoden takuun kunnostetulle puhelimellesi.

Kuinka valita minulle sopiva käytetty iPhone 8 Plus?

Kun valitset itsellesi kunnostettua iPhone 8 Plus-älypuhelinta, sinun kannattaa ottaa muutama käyttöön vaikuttava seikka huomioon. Mieti älypuhelimesi käyttötarkoitusta, kuinka paljon tallennuskapasiteettia tarvitset? Aiotko ehkä ottaa paljon videoita vai pärjäätkö helposti vähemmällä tallennustilalla? Tallennustilan voit valita 64 Gt: n tai 256 Gt: n väliltä. Luonnollisesti tallennustilan suuruus vaikuttaa myös älypuhelimen hintaan, jotka ovat kuitenkin aina edullisia Back Marketilla. Toinen asia, jota kannattaa miettiä on eri vaihtoehdot väreissä. Käytetty iPhone 8 Plus löytyy Back Marketin valikoimasta saatavuuden mukaan useissa eri väreissä. Voit valita seuraavista: avaruusharmaa, kulta, hopea tai punainen malli.

Lisäksi kun valitset seuraavaa älypuhelintasi, kiinnitä huomiota sen kuntoluokkaan, jonka löydät jokaisen tuotteen yhteydestä. Tuotekuvauksesta näet myös mahdolliset kunnostetun iPhone 8 Plus-mallin kauneusvirheet. Voit kuitenkin tilata kunnostetun älypuhelimen rauhallisin mielin meiltä, sillä tarjoamme kaikkiin kunnostettuihin laitteisiimme 12 kuukauden takuun. Lisäksi tarjoamme sinulle aina 30-päivän rahat takaisin takuun, monipuoliset maksutavat sekä nopean toimituksen! Tutustu siis Back Marketin valikoimaan ja löydä sinulle sopiva käytetty iPhone 8 Plus edullisesti!

Valitse käytetty iPhone 8 Plus Back Marketin valikoimasta

Meille kierrätys on tärkeää Back Marketilla ja myös Apple pyrkii jatkuvasti kehittymään ympäristö­asioissa. IPhone 8 Plus-mallin kehittelyssä Apple on pyrkinyt ajattelemaan kierrätystä valitsemalla mm. kierrätettävää alumiinia puhelimen runkoon ja arseenitonta lasia puhelimen näyttöön. Loppupeleissä ympäristöä ajatellessa paras vaihtoehto on kuitenkin valita kunnostettu tuote täysin uuden sijaan, jolloin elektroniikasta aiheutuva jäte huomattavasti vähenee. Meille Back Marketilla kierrätys ja laitteiden uusiokäyttö on todella tärkeä asia, ja näin ollen toivomme että myös sinä löydät itsellesi lähes uuden, kunnostetun iPhone 8 Plus- puhelimen valikoimastamme, totta kai aina edulliseen hintaan!