• Asiantuntevasti kunnostettu
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen toimitus kaikille tuotteille!
 • 12 kk vähimmäistakuu

iPhone X käytetty

iPhone X - Paras kunnostettu tarjouksemme:

-29%
iPhone X 64GB - Tähtiharmaa - Lukitsematon

iPhone X 64GB - Tähtiharmaa - Lukitsematon


309,65 €
439,00 €
29% alennus
Takuu: 12 kuukautta

Kunto: Hyvä
174 g elektroniikkajätettä

4.2/5

4 arvostelua keskiarvo 6 viime kuukauden ajalta.


Se on Saija M. Exelent guality.Very fast ship.All was like promise.I 1 kuukausi sitten

Kaikki tuotteet

iPhone X on yksi Applen myydyimmistä puhelin malleista poikkeuksellise…
4 tuotetta

4 tuotetta

 • Hinta
  Keskimääräinen hinta on 344,00 €
 • Toimitus arkipäivinä

 • Tallennustila (GB)

 • Väri

 • Lukittu SIM kortti

 • Kunto

 • Takuu

 • Maksutapa

 • Ilmainen toimitus

Asiakkaiden arvostelut tuotteelle iPhone X käytetty

4.2/5

4 arvostelua keskiarvo 6 viime kuukauden ajalta.

4-5 tähtiä
75%
3-4 tähtiä
0%
2-3 tähtiä
25%
1-2 tähtiä
0%
Mika K. Ostettu: iPhone X 3 kuukautta sitten
5/5
Asiakaspalvelu toimi hienosti. Ja puhelin oli niin hyvä kuin luvattiinkin.
Vastinetta rahalle
Yleinen toimintakyky
Ulkonäkö
Lisätarvikkeet
Akku
Objektiivi & kamera?
Pakkaus ja puhtaus
Toimitus
 

Le D. Ostettu: iPhone X 2 kuukautta sitten
4.9/5
Kuin uusi puhelin, hyvä hinta opisklijalle ja hyvin nopea toimitus.
Vastinetta rahalle
Yleinen toimintakyky
Ulkonäkö
Lisätarvikkeet
Akku
Objektiivi & kamera?
Pakkaus ja puhtaus
Toimitus
 

Saija M. Ostettu: iPhone X 1 kuukausi sitten
5/5
Exelent guality.Very fast ship.All was like promise.I
Vastinetta rahalle
Yleinen toimintakyky
Ulkonäkö
Lisätarvikkeet
Akku
Objektiivi & kamera?
Pakkaus ja puhtaus
Toimitus
 

Joel N. Ostettu: iPhone X 2 kuukautta sitten
2.1/5
Kamera hajonnut jo saavuttaessa myyjä tarjosi 15euroa hyvitykseksi tai palautusta ja rahat takaisin vaikka pyysin häntä maksmaan kameran korjauksen. Huonoa palvelua. Menetin koko puhelimen rahan ja sain tilalle rikki olevan puhelimen erittäin pettynyt.
Vastinetta rahalle
Yleinen toimintakyky
Ulkonäkö
Lisätarvikkeet
Akku
Objektiivi & kamera?
Pakkaus ja puhtaus
Toimitus
 

iPhone X käytetty - Miksi iPhone X kannattaa hankkia Back Marketista?

Etsitkö uutta puhelinta, mutta haluat samalla ottaa huomioon kestävää kehitystä sekä ympäristöä? Ehkä olet jo iskenyt silmäsi iPhone X : ään, mutta mietit vielä paljonko rahaa olet valmist investoimaan uuteen puhelimeen? On viisasta vertailla hintoja, varsinkin kun voit saada saman puhelimen uudenveroisesti kunnostettuna, todella huokeaan hintaan. Me Back Marketilla haluamme haastaa sinut ajattelemaan sekä viemään kulutustasi ekologisempaan suuntaan tarjoamalla sinulle täysin toimintakuntoiset, huolletut, testatut sekä kestävää kehitystä tukevat iPhone puhelin vaihtoehdot! Tavoitteemme on palauttaa ihmisten luottamuksen laitteiden kunnostamiseen sekä uusiokäyttöön, sillä kaikkea ei kannata ostaa kalliimpaan hintaa “uutena”. ;)

Käytetty iPhone X on loistava valinta!

Ostaessasi meiltä uudenveroisesti kunnostetun iPhone X käytettynä, saat aina tuotteen joka toimii teknisesti uudenveroisesti, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Kuten kaikki tuotteemme, käytetty iPhone X on puhdistettu, huollettu sekä asiantuntijoidemme tarkastama. Näin voit olla varma, että käytetty iPhone X on toiminnaltaan lähes kuin uusi puhelin, ja mahdollisista kulumista ulkokuoressa on ilmoitettu selkeästi sekä läpinäkyvästi tuotekuvauksessa. Laitteen esteettisen kunnon voit päätellä myös hinnasta. Back Marketin laajasta valikoimasta löydät monen eri toimijan uudenveroiseksi kunnostamat ja asiantuntijoiden hyväksymät tuotteet, unohtamatta todella edullisia hintoja. Voit siis luottaa siihen että myös käytetty iPhone X puhelin toimii 100% varmasti, sillä teemme ainoastaan yhteistyötä luotettavien sekä sertifioitujen ammattilaisten kanssa. Hyvästele siis korkeat älypuhelin hinnat, tee ekologinen valinta valitsemalla edullinen käytetty iPhone X ja siirry tulevaisuuteen. Voit ostaa meiltä luottavaisin mielin, sillä tarjoamme aina kaikkiin tuotteisiimme vähintään 12 kuukauden takuuajan sekä 30-päivän rahat takaisin takuun. Lisäksi tarjoamme monipuoliset maksutavat sekä nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina tarvittaessa kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Tutustu kattavaan valikoimaamme eri muistikapasiteettia sekä värivaihtoehtoja, ja löydä juuri sinulle sopiva puhelin!

iPhone X, elegantti puhelin kauniilla muotoilulla

Täydellisesti käteen sopiva ja elegantin muotoilun omaava iPhone X julkaistiin vuonna 2017 ja se on ensimmäinen Applen puhelin, josta löytyy uusi Face-ID kasvojentunnistus. Kasvojentunnistus korvasi aiemman Touch-ID sormenjälkitunnistimen, jonka avulla puhelimeen kirjaudutaan sisään. Tämän suositun iPhone mallin runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka tekee siitä hyvin kestävän. Muita huomattavia uudistuksia edellisiin malleihin verrattuna, ovat mm. kotinäppäimen puuttuminen sekä muutokset puhelimen näytössä. IPhone X mallin näyttö on koko etupuolen kattava litteä ja saumaton OLED-näyttö. Muutoin malli tarjoaa muiden iPhone mallien tapaan kaksi erinomaista takakameraa, loistavan kuvanlaadun sekä paljon tallennustilaa. Laite pitää myös sisällään tehokkaan kuuden ytimen Apple A11 -prosessorin, joka myös löytyy samaan aikaan julkaistusta iPhone 8. Riippumatta siitä, onko kyseessä täysin uusi puhelin, tai meiltä ostettu käytetty iPhone X, on käyttöjärjestelmänä iOS 11.

Miksi ostaa iPhone X käytettynä?

Meillä Back Marketilla, on tärkeää että saat rahoillesi vastinetta.Tästä syystä kaikki tuotteemme on puhdistettu, huollettu sekä tarkastettu niin sisä- kuin ulkopuolelta asiantuntijoidemme toimesta, ollaksemme varmoja että voimme tarjota sinulle 100% toimivan, uuudenveroisesti kunnostetun laitteen. Kiinnitämme tämän lisäksi huomiota akun kestoon ja tarvittaessa vaihdamme akun jos se ei vastaa vaatimuksiamme. Ostaessasi kunnostetun puhelimen meiltä voit säästää jopa 70%, verrattuna uuteen tuotteeseen. Muistathan myös että tarjoamme kunnostetuille tuotteillemme aina vähintään 12 kuukauden takuun ja mikäli jostain syystä käytetty iPhone X ei vastaa odotuksiasi, sinulla on aina 30-päivää aikaa palauttaa laite! Joten ei muuta kuin selaamaan laajaa valikoimaamme!

P.S. Muistathan myös tutustua iPhone X:n uusiin sisaruksiin eli iPhone XR:ään, iPhone XS:ään sekä iPhone XS Max:iiin.