Käytetty iPhone X

iPhone X on yksi Applen myydyimmistä puhelin malleista poikkeuksellisen muotoilunsa sekä ominaisuuksiensa ansiosta. Ostamalla käytetyn iPhone X saat mm. 6,1 tuuman Retina HD ‐näytön, 12 megapikselin kaksoiskameran, 5x digi zoomin sekä 3 Gt RAM-muistia.

iPhone X - Paras kunnostettu tarjouksemme:

-53%

iPhone X 64GB - Tähtiharmaa - Lukitsematon

380,00 €
815,00 €
53% alennus
Takuu: 12 kuukautta
Esteettinen kunto: Erittäin hyvä
174 g elektroniikkajätettä
Huippu tuotteet - meidän suosittelemat.

Kaikki tuotteet

4 tuotetta

4 tuotetta

 • Hinta
  Keskimääräinen hinta on 407,00 €
 • Toimitus arkipäivinä

 • Esteettinen kunto

 • Tallennustila (GB)

 • Väri

 • Takuu

 • Lukittu SIM kortti

 • Julkaisuvuosi

 • Verkkoyhteys

 • Dual-SIM

 • Maksutapa

 • Ilmainen toimitus

Miksi hankkia käytetty iPhone X Back Marketista?

Etsitkö uutta puhelinta, mutta haluaisit ajatella samalla myös kestävää kehitystä ja luontoa? Ehkä olet iskenyt silmäsi iPhone X malliin, mutta mietit vielä haluatko investoida uuteen puhelimeen todella paljon rahaa? Varsinkin nyt kun voit saada saman puhelimen kunnostettuna ja lähes uutena huomattavasti edullisempaan hintaan. Me Back Marketilla haluamme haastaa sinut ajattelemaan kulutustasi ekologisempaan suuntaan ja samalla tarjoamme sinulle tämän edullisen ja kestävää kehitystä tukevan vaihtoehdon! Me Back Marketilla haluamme palauttaa ihmisten luottamuksen ja halun ostaa kunnostettuja laitteita, sillä kaikkea ei tarvitse aina ostaa uutena. ;)

Tiedätkö miksi käytetty iPhone X on juuri sinulle loistava valinta? Ostaessasi kunnostetun iPhone X:n meiltä, saat aina tuotteen joka toimii teknisesti kuten uutena ostettu, mutta saat sen huomattavasti edullisempaan hintaan. Kuten kaikki tuotteemme, käytetty iPhone X on puhdistettu, kunnostettu sekä asiantuntijoidemme tarkastama. Näin voit olla varma, että käytetty iPhone X on toiminnaltaan lähes kuin uusi puhelin ja mahdollisista kulumista ulkokuoressa on ilmoitettu selkeästi tuotekuvauksessa. Back Marketin laajasta valikoimasta löydät monen eri toimijan kunnostetut ja asiantuntijoiden hyväksymät tuotteet, unohtamatta edullisia hintoja. Voit siis luottaa siihen että käytetty iPhone X puhelimesi toimii, sillä toimimme ainoastaan luotettavien ja sertifioitujen ammattilaisten kanssa ja saat aina sen mitä lupaamme tuotekuvauksessa. Hyvästele siis korkeat normaalihinnat ja tee ekologinen valinta valitsemalla edullinen käytetty iPhone X. Voit ostaa luottavaisin mielin, sillä tarjoamme aina kaikkiin tuotteisiimme vähintään 12 kuukauden takuuajan sekä 30-päivän rahat takaisin takuun. Lisäksi tarjoamme monipuoliset maksutavat ja nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina tarvittaessa kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Tutustu heti kattavaan valikoimaamme eri värivaihtoehtoja ja löydä se juuri sinulle sopiva puhelin!

Miksi valita iPhone X ?

Täydellisesti käteen sopiva ja elegantti iPhone X julkaistiin vuonna 2017 ja se on ensimmäinen Applen puhelin, josta löytyy uusi Face-ID kasvojentunnistus. Kasvojentunnistus korvasi aiemman Touch-ID sormenjälkitunnistimen, jonka avulla puhelimeen kirjaudutaan sisään. Tämän suositun iPhone mallin runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka tekee mallista kestävän. Muita huomattavia uudistuksia verrattuna edellisiin malleihin ovat mm. kotinäppäimen puuttuminen sekä muutokset puhelimen näytössä. IPhone X mallin näytöstä löytyy näyttölovi, sillä kyseessä on ensimmäinen iPhone, jossa on lähes koko etupuolen kattava ja litteä OLED-näyttö. Muutoin malli tarjoaa muiden iPhone mallien tapaan kaksi erinomaista takakameraa ja loistavan kuvanlaadun sekä kattavasti tallennustilaa. Lisäksi laite pitää sisällään tehokkaan kuuden ytimen Apple A11 -prosessorin, joka löytyy myös samaan aikaan julkaistusta iPhone 8 mallista. Riippumatta siitä, onko kyseessä täysin uusi puhelin vai meiltä ostettu käytetty iPhone X, on käyttöjärjestelmänä iOS ja sen versio 11.

Miksi ostaa käytetty iPhone X?

Meille Back Marketilla on tärkeää että saat rahoillesi vastinetta ja että olet tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen. Tästä syystä kaikki tuotteemme on tarkistettu niin sisä- kuin ulkopuolelta asiantuntijoidemme toimesta, ollaksemme varmoja että voimme tarjota sinulle varmasti toimivan, kunnostetun laitteen. Lisäksi kiinnitämme huomiota akkuun, sen kestoon ja tarvittaessa vaihdamme akun jos se ei vastaa vaatimuksiamme. Valitse käytetty iPhone X puhelin meiltä ja voit olla varma että saat laadukkaan tuotteen aina edulliseen hintaan. Ostaessasi kunnostetun puhelimen meiltä, säästät aina vähintään 30%, mutta jopa 70% tuotteen verrattuna tuotteen normaalihintaan ostaessasi sen uutena kaupasta. Muistathan myös että tarjoamme kunnostetuille tuotteillemme 12 kuukauden takuun ja mikäli jostain syystä käytetty iPhone X ei vastaa odotuksiasi, sinulla on aina 30-päivän rahat takaisin takuu! Joten ei muuta kuin selaamaan laajaa valikoimaamme! ;)