iPhone XS Max käytetty

iPhone XS Max puhelimesta löytyy mm. noin 6,5 tuuman näyttö, joka tarjoaa loistavan katselukokemuksen, A12-bionisen sirun sekä 4 Gt RAM-muistia sekä OLED-näyttö. Tutustu lisää tähän tyylikkääseen ja suorituskykyiseen iPhone malliin.

iPhone XS Max - Paras kunnostettu tarjouksemme:

-60%
iPhone XS Max 64GB - Tähtiharmaa - Lukitsematon

iPhone XS Max 64GB - Tähtiharmaa - Lukitsematon

469,00 €
1 179,00 €
60% alennus
Takuu: 12 kuukautta
Kunto: Hyvä
208 g elektroniikkajätettä

Kaikki tuotteet

9 tuotetta

9 tuotetta

 • Hinta
  Keskimääräinen hinta on 578,00 €
 • Kunto

 • Tallennustila (GB)

 • Väri

 • Takuu

 • Lukittu SIM kortti

 • Julkaisuvuosi

 • Verkkoyhteys

 • Dual-SIM

 • Maksutapa

 • Ilmainen toimitus

 • Toimitus arkipäivinä

iPhone XS Max käytetty - Uusinta teknologiaa edullisesti

Käytetty iPhone XS Max on yhtä tehokas kuin uutena ostettu malli, mutta Back Marketin myymillä hinnoilla huomattavasti edullisempi. IPhone XS Max on yksi uusimmista Apple-malleista, jossa on uusimmat teknologiset innovaatiot ja joka samalla erottaa sen aiemmista malleista tehokkuudellaan. Back Marketin uudelleen pakkaamat ja myymät kunnostetut iPhone XS Max -mallit tarjoavat houkuttelevan mahdollisuuden kokea uusinta teknologiaa ja saada uusimmat laitteet, mutta vain murto-osalla uuden puhelimen normaalihinnasta. Jatka lukemista ja ota selvää miksi juuri sinunkin kannattaa valita käytetty iPhone XS Max jo tänään!

Miksi valita käytetty iPhone XS Max?

IPhone XS Max on varustettu yhdellä iPhonen historian suurimmista näytöistä, jonka Apple on koskaan julkaissut puhelimessa. Suuri, noin 6,5 tuuman näyttö tarjoaa loistavan katselukokemuksen, katselitpa sitten videoita tai valokuvia. Mikäli siis etsit suurta näyttöä, iPhone XS Max tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi ja se sopii täydellisesti sinulle jos haluat nauttia esimerkiksi videoiden katselusta. Katseluelämyksen kruunaa laadukas OLED-näyttö, joka tarjoaa alansa parhaan väritarkkuuden yhdessä HDR-tekniikan kanssa, jossa kirkkaat värit ja syvät mustat näkyvät entistä tarkemmin.

IPhone XS Max-mallissa ei tunnettua koti-painiketta ole, sillä se on korvattu kotinäytöllä, johon pääsee siirtymään helposti pyyhkäisyllä. Koti-painikkeen puuttuminen mahdollistaa suuremman näytön kuin koskaan ja kaikki uudet sekä kunnostetut iPhone XS Max -laitteet sisältävät Face ID -ominaisuuden, jolla avaat helposti älypuhelimen lukituksen. Face-ID avaa älypuhelimen lukituksen kasvojentunnistuksen avulla, joten voit olla varma että henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa. Käytetty iPhone XS Max sisältää A12-bionisen sirun sekä 4 Gt RAM-muistia, jotka mahdollistavat laitteen sujuvan toiminnan, vaikka käytettäisiin tehokkaita sovelluksia yhtä aikaa. Laadukkaiden kuvien ja videoiden ottaminen on yhtä sujuvaa kuin raskaiden pelisovellusten pelaaminen.

Käytetty iPhone XS Max helposti ja edullisesti Back Marketista

Ostaessasi iPhone XS Max:in uutena, voi hinta olla monesti melko suolainen. Jos puolestaanhaluat ostaa älypuhelimesi käytettynä, Back Marketin verkkosivustolla myymme kunnostettuja tuotteita, mukaan lukien iPhone XS Max, huomattavasti alennettuun hintaan. Hyvin kilpailukykyisistä hinnoistamme huolimatta, takaamme että saat mitä lupaamme jokaisen tuotteen kohdalla. Jokainen myymämme älypuhelin käy läpi tiukan laadunvalvontaprosessin, joka kulkee kymmenien ohjauspisteiden läpi erikoistuneissa tehtaissa, jotta pystymme takaamaan sinulle lähes uutta vastaavan laitteen. Taataksemme sinulle mielenrauhan, saat kaikkiin ostamiisi tuotteisiin 12 kuukauden takuuajan, kun ostat sertifioidun kunnostetun iPhone XS Max puhelimen meiltä.

Oletko koskaan ostanut kunnostettua älypuhelinta? Lue läpi tämä muistilista, joka helpottaa sinua valitsemaan juuri oikean kunnostetun iPhone XS Max- älypuhelimen, josta olet aina haaveillut:

 • Valitse itsellesi sopiva tallennuskapasiteetti. Tallennustila vaihtelee: 64 Gt, 256 Gt tai 512 Gt.
 • Valitse itsellesi mieluinen väri eri vaihtoehdoista. Käytetty IPhone XS Max on saatavana kultaisena, harmaana tai hopeanvärisenä.
 • Ota huomioon älypuhelimen kuntoluokka. Jos sinua ei haittaa muutama naarmu laitteen ulkopuolella, saat älypuhelimesi suuremmalla alennuksella kuin jos ulkoisia kauneusvirheitä ei ole lähes ollenkaan. Kaikki myymämme tuotteet ovat täysin toimivia ja kunnostettuja, mahdolliset käytönjäljet ovat näkyvissä ainoastaan tuotteen ulkopuolella ja ne on aina ilmoitettu tuotekuvauksessa.

Miksi valita käytetty iPhone XS Max?

Kunnostetun iPhone XS Maxin hinta on tämän kierrätystä suosivan kulutustavan ilmeisin etu, sillä saat käytetyn älypuhelimen huomattavasti alennettuun hintaan ja voit säästää useita kymmeniä tai jopa satoja euroja. Mikä vielä sen parempaa on että suosit kestävämpää tapaa kuluttaa elektroniikkaa. Kun ostat kunnostetun iPhone XS Max-mallin, autat omalta osaltasi ohjaamaan elektronisen jätteen pois kaatopaikalta ja annat raaka-aineille toisen elämän - mikä on yhä tärkeämpää nykyajan kuluttajalle ja meille kaikille. Tutustu siis heti kattavaan valikoimaamme ja löydä sopiva käytetty iPhone XS Max juuri sinulle!