Käytetty MacBook Retina

Mistä löytyy Käytetty MacBook Retina ?

Merlinin parta! Meillä ei ole tätä enää jäljellä.

Yritä myöhemmin uudelleen, meillä saattaa silloin löytyä niitä lisää!

Tutustu tästä parhaisiin tarjouksiimme.

Ylivoimaisesti pienin Applen kannettava — MacBook Retina

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kuin myös MacBook-perheen pienimmällä MacBookilla. Vuodesta 2015 lähtien valmistettu 12-tuumainen MacBook ehti saada lisänimet MacBook Retina ja uusi MacBook ennen kuin sen valmistus lopetettiin vuonna 2019. MacBook on edelleen kaikkien aikojen pienin Applen kannettava, vaikka yritys on julkaissut jo uuden, keveydestään kuuluisan MacBook Airin. Silti linjakas MacBook Retina päihittää painomittelössä 1,29-kiloisen Air-mallin kevyesti. Alle kilon painoinen läppäri on korkeimmillaankin vain 1,3 cm korkuinen ja 12-tuumainen näyttö määrittelee laitteen muut mitat. Kompaktin kokonsa ansiosta MacBook Retina kulkee lähes huomaamatta mukanasi kaikkialle ja erinomaisen akunkeston ansiosta se on aina valmis käyttöön. Apple lupaa laitteelle peräti 10 tuntia langatonta verkkoselaamista yhdellä latauksella. Kun haluat lopettaa selailun, voit vain sulkea MacBookin kannen ja sujauttaa sen laukkusi sivutaskuun. Kun kaivat laitteen jälleen esille ja avaat kannen, on MacBook heti valmis jatkamaan siitä, mihin viimeksi jäit. Kätevää!

Käytetty MacBook Retina hyvään hintaan Back Marketista

Käytetty MacBook Retina on todellinen löytö, sillä laitetta ei saa enää uutena. Silti käytetty MacBook Retina on vielä pitkään ajankohtainen. Se tukee Applen viimeisimpiä ohjelmistopäivityksiä ja laitteen moderni ulkoasu ihastuttaa selkeydellään. MacBookin minimalismi huipentuu laitteen kahteen liitäntään: USB-C:hen ja 3,5 mm kuulokeliitäntään. USB-C-liittimen kautta voit sekä ladata MacBookia että liittää siihen muita laitteita. Back Marketista saat käytetyn MacBookin parhaalla hinnalla ja sopimuksella. Jokainen käytetty MacBook Retina tarkastetaan, tarvittaessa kunnostetaan ja vielä testataan huolellisesti ennen kuin se lähetetään uudelle omistajalleen. Back Market tuo yhteen 1000 tarkkaan valittua yhteistyökumppania, jotka kunnostavat käytetyt laitteemme alkuperäiseen loistoonsa. Käytämme laitteiden huoltoon vain sertifioituja ammattilaisia, jotka pystyvät noudattamaan korkeatasoisia laatustandardejamme. Stardardien ansiosta voimmekin antaa kaikille käytetyille laitteillemme 12 kuukauden takuuajan ja 30 päivän palautusoikeuden.

Miten MacBook Retina eroaa MacBook Airista ja MacBook Prosta?

MacBook Retina muistuttaa monella tapaa uutta MacBook Airia. Se on kevyt ja kätevä, viihde- ja perustoiminnoissa pätevä läppäri. Kumpikin pikkuläppäri on arkikäyttöön täysin riittävä vaihtoehto. MacBook Pro on tarkoitettu enemmänkin niille, jotka hakevat kannettavaa tietokonetta tositarkoituksella. Tehokkaat Intelin suorittimet ja valtava, 64 Gt:n RAM-muisti nostavat Pro-mallin täysin omaan luokkaansa. Näiden ominaisuuksien ansiosta MacBook Pro pystyy pyörittämään jopa useampia raskaita ohjelmistoja samanaikaisesti. MacBook Air ja Retina ovat toiminnoiltaan hiukan kesympiä, vaikkei niidenkään suorituskyky suinkaan ole vaatimaton. Voit vertailla mallien välisiä eroja alla olevan taulukon avulla:

MacBook Retina

MacBook Air

MacBook Pro

Näytön tuumakoko (lävistäjä)

12”

13,3”

16”

RAM-muisti

8 Gt

16 Gt

64 Gt

Paino

920 g

1,29 kg

2 kg

Liitännät

USB-C ja 3,5 mm kuulokeliitäntä

2 Thunderbolt USB-C:tä, 3,5 mm kuulokeliitäntä

4 Thunderbolt USB-C:tä, 3,5 mm kuulokeliitäntä

Pelkistetty MacBook Retina sopii kaikille helppokäyttöisyyttä arvostaville käyttäjille, joilla ei ole käyttöä äärimmäiselle suorituskyvylle. Elegantti MacBook ilahduttaa niin pitkällä akunkestollaan kuin myös silmiä hivelevällä designillaan. Metallihohtoisista värivaihtoehdoista löydät varmasti oman suosikkisi. Voit valita joko tumman tähtiharmaan, kullan tai hopean tai hehkeän ruusukultaisen MacBookin välillä.

Miksi käytetty MacBook Retina on parempi kuin kierrätetty laite?

Ostitpa laitteesi sitten käytettynä tai upouutena, liittyy uuden laitteen hankintaan aina riski. Vaikka ostaisit laitteesi täysin uutena, on aina pieni mahdollisuus, ettei se toimi oikein. Tästä syystä luotettavat jälleenmyyjät tarjoavat asiakkailleen pitkäaikaisen takuun ja palautusoikeuden. Back Marketin kaikilla käytetyillä laitteilla on 12 kuukauden takuuaika ja 30 päivän palautusoikeus. Jos haluat palauttaa ostamasi laitteen, voit valita joko rahojen palautuksen, laitteen kunnostuksen tai vaihdon toiseen, vastaavaan laitteeseen. Back Market on erikoistunut käytettyjen laitteiden kunnostukseen ja uudelleenmyyntiin, minkä vuoksi osaamme arvioida tarkkaan laitteen kunnon ja sen jälleenmyyntiarvon. Tähän ei moni kuluttaja pysty. Kuluttajalta toiselle myytävässä tuotteessa voi olla myös tunnearvoa, josta tuskin olet valmis maksamaan ylimääräistä. Omat arviomme laitteen kunnosta perustuvat lähinnä laitteen kosmeettiseen ulkoasuun, koska käytetty MacBook Retina kunnostetaan muilta osin täysin toimivaksi laitteeksi.