EU_BF_EVENT PAGE_HEADER

On taas se aika vuodesta: Black Friday. Se ei meitä kiinnosta.

  • Ilmainen toimitus kaikille tuotteille
  • 12 kk vähimmäistakuu
  • Jopa -70%
  • 30 päivän rahat
BF_EventEdito_Desktop_Block1

Osta, osta, osta... Olemme kyllästyneet siihen, etkö sinäkin?

Black Fridayi ja Cyber Monday ovat tapahtumia, joihin emme osallistu. Miksi meidän pitäisi? Meiltä löydät ensiluokkaisia laitteita kohtuulliseen hintaan vuoden ympäri. Koska omaan tahtiin shoppailun ilman kiirettä, pitäisi olla mahdollista vuoden jokaisena päivänä.

Aina hyviä tarjouksia. Diili? Diili.

Edulliset hintamme ovat olleet voimassa vuodesta 2014 lähtien. Jopa -70 % halvemmat hinnat vuoden ympäri tarkoittaa sitä, että voit ostaa ensiluokkaista elektroniikkaa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Mitä tästä sanot, Black Friday.

BF_EventEdito_Desktop_Block2

5% ekstra alennus kaikille opiskelijoille.

Oletko opiskelija, jolla on parempaakin tekemistä kuin herätä Black Fridayn aamuyöllä? Loistavaa, Back Marketissa hintamme ovat edullisia koko vuoden ajan, oli Black Friday tai ei. Lisäksi annamme sinulle 5% ekstra alennuksen. Varmistamme, että nukut paremmin (sekä pitempään).

Lue lisää
BM_EMAIL COLLECTOR_NEW

Anna meille sähköpostiosoitteesi

Vastineeksi saat meiltä netin parhaat tarjoukset.

Black Friday: elektroniikkaa jopa 70 % alennuksella. Joka päivä, vuoden ympäri.

Luit aivan oikein. Liiketoimintaa tavalliseen tapaan. Back Marketissa Black Friday on päivä kuin mikä tahansa muu. Miksi? Meillä on parhaat elektroniikka tarjoukset ja alennukset ympäri vuoden. (Vannomme äitimme nimeen).

Tämä tarkoittaa sitä, että voit tehdä ostoksia ilman paineita aina  joulusta - pääsiäiseen ja uuteen vuoteen asti. Voit myös olla huoletta sillä kaikilla tarjouksillamme on vähintään 12 kuukauden takuu ja 30 päivän palautusoikeus. Vaikka innokkaat shoppailijat ja unboxerit saattavat leiriytyä yön yli ollakseen ensimmäisinä myymälässä, voit sen sijaan nukkua rauhassa tietäen, että Back Marketista löydät kaiken tarvitsemasi elektroniikan uskomattoman edulliseen hintaan.

Mikä on Black Friday?

Black Friday - joka on muuten erityisen synkkää aikaa ympäristön kannalta - on päivä, joka on rakennettu tarjousten ympärille, erityisesti teknologian ja elektroniikan ympärille. Lanseeraamalla niin sanottuja "parhaita tarjouksia" rajoitetuksi ajaksi ennen joulusesonkia elektroniikan vähittäismyyjät kannustavat ihmisiä hyödyntämään "mahtavia" Black Friday -alennuksia ja ostamaan paljon tavaraa ihan vain ostamisen vuoksi ("jej ylikulutus").

Mutta Back Marketissa se on päivä kuin mikä tahansa muu päivä, sillä meillä on hyviä tarjouksia vuoden jokaisena päivänä, ei pelkästään Black Fridayn aikana. Löydät meiltä edullisimmat hinnat kaikista kuumimmista teknologia- ja elektroniikkatuotteista. Ehkä tänä vuonna voit vihdoin hankkia Jari-sedällesi sen, mitä hän on aina toivonut (tai sitten et, Jari-setä on kuitenkin se sukulaisista pahin).