Black Friday

Nähdään pian

Black Friday: Osta käytettyä elektroniikkaa jopa -70% alennuksella. Kuten aina.

Black Friday: tarjoukset jopa -70%

 

Black Friday on kohta täällä

Jos etsit super tarjouksia ja vietät tuntikaupalla aikaa vertailemassa hintoja internetin kiehtovassa maailmassa, olet varmasti jo kartoittanut yritykset joiden Black Friday tarjouksia ajattelit seurata. Alennusmyyntejä toivovat saattavat kuitenki yllättyä tarjonnastamme.  Marraskuun 26. päivänä 2021 saat Black Friday alennuksia kaikkialta muualta paitsi Back Marketista, sillä tarjoamme tuotteita jopa -70% alennuksella, jokaisena viikon päivänä ympäri vuoden. Oli sitten Black Friday tai ei. 

 

Jep, Back Marketissa Black Friday on kuten muutkin perjantait. Voit siis stressittömästi shoppailla verkkokaupassamme. Sen lisäksi että löydät meiltä parhaat hinnat ympäri vuoden, voit jopa pienentää ympäristöjalanjälkeäsi ostamalla käytettyjä 100% kunnostettuja elektroniikkalaitteita. Mikä parasta, jokaisella meiltä ostamallasi tuotteella on 12 kuukauden vähimmäistakuu sekä 30 päivän palautusoikeus!

 

Mikä on Black Friday?

 

Mitä Black Friday nyt sitten tarkalleen tarkoittaa? Black Friday tai “Musta Perjantai” on päivä, jona voit löytää loistavia tarjouksia todella edullisesti. Tämä on myös monen kaupan vilkkain päivä vuodessa, varsinkin Yhdysvalloissa. Black Friday on loistava päivä hemmotella itseään, ja hankkia ensimmäiset joululahjat pukinkonttiin  - parhailla Black Friday alennuksilla.

 

Black Friday saapui meille alun perin Yhdysvalloista vuonna 2006, Applen tuodessa tapahtuman Eurooppaan.

 

Mistä sitten itse sana Black Friday tulee? On olemassa useita tarinoita ja selityksiä, mutta todennäköisimmin sana syntyi Philadelphiassa 1950-luvulla. Tarinan mukaan Philadelphian poliisilaitos olisi antanut kiitospäivän jälkeiselle päivälle nimen “Black Friday”, valtavien väkijoukkojen aiheuttaman kaaoksen takia. Kiitospäivää seuraava päivä oli perinteisesti vapaapäivä monille amerikkalaisille, ja sitä seuraavana lauantaina järjestettiin aiemmin joka vuosi iso jalkapallopeli. Vuosien varrella nimi Black Friday levisi Philadelphiasta muihin osavaltioihin.

 

Tänä päivänä Black Friday ei enään ole vapaapäivä, mutta päivästä on tullut amerikkalaisille erittäin suosittu ostospäivä, ja monet hyödyntävät sitä mm. joululahjojen ostoon. Yhdysvalloissa Black Friday on vieläkin tänä päivän todella suosittu tapahtuma, jolloin ihmiset rynnivät kauppoihin ja jonottavat kadulla. Suomessa Black Friday tulee vähitellen suositummaksi, mutta suurimman osan Black Friday tarjouksista löytyy verkosta.

 

Kuinka pitkään Black Friday kestää?

 

Itse sana Black Friday kertoo olennaisimman tapahtuman kestosta. Alun perin Black Friday -tarjouksia oli vain kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Monet kaupat avasivat ovensa hyvin aikaisin sinä päivänä ja olivat usein auki koko yön. Nykyään Black Friday on useimmille kauppiaille yksi vuoden vilkkaimmista, ellei se kaikkein kiireisin päivistä, ja tämän takia tarjouksia yleensä jatketaan seuraavaan maanantaihin asti, joka on saanut nimekseen “Cyber ​​Monday”. On myös olemassa brändejä ja kauppoja jotka pitävät kokonaisen tarjous viikon Black Fridayn tarjousten ympärillä; eli Black Weekin (mustan viikon).

 

Jotta et enään jäisi näistä päivistä paitsi, olemme tässä alla listanneet seuraavat kolmen vuoden  Black Fridayt ja Cyber ​​Mondayt!

 

Black Friday

 26.11.2021

25.11.2022

 

Cyber Monday

 29.11.2021

28.11.2022

 

Black Friday vs. Cyber Monday

 

Löydät erittäin kilpailukykyisiä tarjouksia sekä Black Fridayna että Cyber Mondayna. Mutta mikä on se kaikkein olennaisin ero näiden kahden päivän välillä? Kerroimme jo aikaisemmin, että jotkut jälleenmyyjät käyttävät Cyber ​​Monday -tapahtumaa eräänlaisena jatko päivänä Black Friday alennuksille. Cyber ​​Monday tunnetaan kuitenkin parhaiten verkko-tarjousten päivänä. Monet Cyber ​​Monday -tarjoukset ovat saatavilla yksinomaan verkossa. Tämä versio Black Fridaysta oli alun perin hieman pienempien verkkokauppojen tapa erottautua Black Friday jättiläisten rinnalla.

 

Nykyään verkossa on jatkuvasti paljon kampanjoita, ja tarjoukset eivät enään yksinomaan rajoitu Cyber ​​Mondayhin, joka muuten on tämän vuoden marraskuun 29 päivä.  

Black Friday ja kestävä yhteiskunta

Voimmeko hetkeksi hengähtää tarjousten ja alennusten keskellä? Black Friday ja Cyber Monday eivät valitettavasti ole erityisen ympäristöystävällisiä päiviä. Todella edullisten hintojen ja ainutlaatuisten tarjousten vuoksi monet ihmiset ostavat tavaroita, joita he eivät todellisuudessa tarvitse. Tämä kasvattaa liikakulutusta entisestään. Liikatuotannon lisäksi tuotteet myös päätyvät paljon aikaisemmin ja useammin roskiin, vaikka olisivat käyttökelpoisia vielä pitkään.

 

Emme aio pyytää tai vaatia sinua olemaan ostamatta tuotteita Black Fridayna. Itsensä hemmottelu on täysin sallittua. Ei ole myöskään mitään syytä olla ostamatta edullisia  joululahjoja rakkaimmille. Mutta ennen kuin ostat tuotteita alennushuumassa, kannattaa miettiä, tarvitsetko sitä todella. Yritä välttää Black Fridayn kirousta ja luottokortin tarpeetonta vingutusta.

 

Kysy itseltäsi; tarvitsetko todella uutta älypuhelinta? Ja haluatko tosissasi asentaa television kylpyhuoneeseen? Jos olet sitä mieltä että "kyllä" haluan, kannattaa ostokset hoitaa järkevästi, vähiten luontoa kuormittamalla tavalla. Suosittelemme että tutustut meidän käytettyjen 100% kunnostettujen tuotteiden tarjouksiin. Nämä tarjoukset on muuten saatavilla 365 päivää vuodessa. Tutustu valikoimaamme ja olemme varmoja, että löydät meiltä lempituotteesi. Black Friday tai Cyber ​​Monday eivät pysty kilpailemaan Back Marketin hintojen kanssa. ;)