OPISKELIJA-ALENNUS

Opiskelijat saavat 20 euron alennuksen kaikesta!

Emme voi korottaa arvosanoja, mutta voimme alentaa hintoja.
Hyödynnä alennus
  1. Rekisteröidy Back Markettiin
  2. Täytä vahvistuslomake
  3. Hyödynnä 20€ lisäale!

Edullisempaa opiskelijaelämää

20 €:n lisäale koko valikoimasta! Älypuhelimista pölynimureihin, tietokoneisiin, tableteihin ja kaikkeen muuhun! Sinun tarvitsee vain todistaa opiskelijastatuksesi helposti ja nopeasti 3:lla napsautuksella. Opiskelijana nautit parhaista kunnostetuista laitteista halvimmalla mahdollisella hinnalla.

Lisäale tarjotaan kaikille opisto-, korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijolle.

Tarjous on voimassa vain kerran vuodessa alk. 250 €:n ostoksesta. Tarjous on tarkoitettu Suomessa opistossa, korkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleville opiskelijoille edellyttäen, että opiskelija-aseman pystyy vahvistamaan. Tämä tarjous on voimassa vain kerran vuodessa / käyttäjä. Jotta voit hyödyntää tätä tarjousta, sinulla on oltava jo olemassa oleva tili tai sinun on luotava uusi tili Back Marketissa ja hyväksyttävä käyttö- ja myyntiehtomme. Tällä tarjouksella saat oikeuden välittömään 20 euron alennukseen alennuskoodilla, joka koskee kaikkia Back Marketin verkkosivuilla ja sovelluksessa tarjolla olevia tuotteita. Tarjouskoodia voi käyttää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai voimassa oleviin kampanjoihin. Tämä koodi on voimassa yhden vuoden sen vastaanottopäivästä, sitä ei voida siirtää ja se on voimassa vain sille opiskelijalle, jolle koodi lähetettiin.

Onko sinulla kysyttävää? Siirry UKK-osioon.

Alennuksia kaikille opiskelijoille!

Tee kouluun paluusta helppoa varustamalla itsesi tarvittavilla välineillä hyvään hintaan! Back Market auttaa valmistautumaan tulevaan lukuvuoteen. Meiltä löydät kaikki uusimmat laitteet ja tarvikkeet opiskeluun (sekä hauskanpitoon).

Tämä johtuu siitä, että kunnostetuista tuotteista jo valmiiksi annettujen mahtavien alennusten lisäksi kaikki opiskelijat voivat hyödyntää 20€:n lisäalennuksen kaikista sivustomme tuotteista. Tarjoamme laajan valikoiman kunnostettuja tuotteita: kannettavia tietokoneita, tabletteja, 2-in-1-tietokoneita, pöytätietokoneita, kuulokkeita, kaiuttimia, kahvinkeittimiä, 4K-televisioita, pelikonsoleja ja paljon muuta. Tutustu myös valtavaan älypuhelinten valikoimaamme (jotta voit välillä soittaa kotiin).