Opiskelia-alennus

Opiskelijat saavat 5% alennuksen kaikesta!

Emme voi korottaa arvosanoja, mutta voimme alentaa hintoja
Hyödynnä alennus
  1. Rekisteröidy Back Markettiin
  2. Täytä vahvistuslomake
  3. Hyödynnä 5% lisäale!

Edullisempaa opiskelijaelämää

-5% ekstraa koko valikoimasta! Älypuhelimista pölynimureihin, tietokoneisiin, tableteihin ja kaikkeen muuhun! Sinun tarvitsee vain todistaa opiskelijastatuksesi helposti ja nopeasti 3:lla napsautuksella. Opiskelijana nautit parhaista kunnostetuista laitteista halvimmalla mahdollisella hinnalla.

Lisäale on voimassa kaikille opisto, korkeakoulu ja yliopisto-opiskelijolle.

Tarjous on voimassa vain kerran vuodessa alk. 5 € ostoksesta. Tarjous on tarkoitettu Suomessa opistossa, korkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleville opiskelijoille edellyttäen, että opiskelija-aseman pystyy vahvistamaan. Tämä tarjous on voimassa vain kerran vuodessa / käyttäjä. Jotta voit hyödyntää tätä tarjousta, sinulla on oltava jo olemassa oleva tili tai sinun on luotava uusi tili Back Marketissa, ja sinun on hyväksyttävä käyttö- ja myyntiehdot. Tämä tarjous antaa oikeuden 5%: n alennukseen tarjouskoodin muodossa, joka on voimassa koko sivuston laite valikoimasta. Tarjouskoodia voi käyttää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tämä koodi on voimassa yhden vuoden vastaanottopäivästä, sitä ei voida siirtää ja se on voimassa vain sille opiskelijalle, jolle koodi lähetettiin.

Onko sinulla kysyttävää? Mene FAQ osioon

Alennuksia kaikille opiskelijoille!

Tee kouluun paluusta helppoa varustamalla itsesi tarvittavilla välineillä hyvään hintaan! Back Market auttaa valmistautumaan tulevaan lukuvuoteen. Meiltä löydät kaikki uusimmat laitteet ja tarvikkeet opiskeluun (sekä hauskanpitoon).

Kaikki opisto, korkeakoulu sekä yliopisto-opiskelijat voivat hyötyä sivustomme tarjouksista, sinun tarvitsee vain rekisteröityä saadaksesi ne! Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita: kannettavia tietokoneita, tabletteja, 2: 1 koneita, mutta myös kuulokkeita, kaiuttimia, 4K-televisioita sekä pelikonsoleita. Tutustu myös uusimpien älypuhelinten ja älykellojemme valikoimaan.