Home

1 / 2.

Mitä muuta?

Neljä kysymystä, joita meiltä aina kysytään

Mistä tiedän, ettei laitteeni hajoa kuukauden kuluttua?

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että sinulle tarjoamamme laitteet vastaavat lupauksiamme. Näihin toimiin sisältyvät niin myyjien ilmoitusta edeltävät seulontaprosessit kuin Back Marketin teknisen henkilökunnan tekemät haamutilaukset (jotka tehdään tietysti salaisella koodinimellä). Lisäksi saat jokaiselle laitteelle 30 päivää aikaa muuttaa mieltäsi ja yhden vuoden takuun.

Mikä ero on kunnostetulla ja uudella?

Ulkopuolelta kunnostettu älypuhelin näyttää samalta kuin uusi (ja toimii samoin). Eniten merkitystä on kuitenkin sisäpuolella. Kunnostetut laitteet, kuten älypuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet ja pöytäkoneet, kuormittavat ympäristöä paljon vähemmän kuin täysin uudet.

Hetkinen… mitä muuta te myytte?

Voit helpottaa planeettamme oloa monellakin tavalla, ja mitä tulee tekniikkaan, tarjoamme paljon muutakin kuin söpöjä älypuhelimia. Valikoimastamme löytyy lähes kaikkea, aina pelijärjestelmistä kihartimiin tai jopa itkuhälyttimiin ja espressokoneisiin (huomio, uudet vanhemmat).

Oliko T-800 elokuvassa Terminator 2: Tuomion päivä (1991) teknisesti "kunnostettu"?

Meidän pitäisi ajaa Skynet-sertifiointiprosessimme läpi ensin, mutta olen melko varma, että kyllä, kyseessä on "I’ll be back" -tyyppinen tilanne.

Tutustu kaikkiin high tech -tuotteisiimme

- tässä ne ovat siististi ja hyvässä järjestyksessä (kuten huoneeni)