Back to Black

Aina hyviä tarjouksia - ei vain Black Fridayna

Näyttää Black Friday mainokselta. Mutta ei ole sitä.

Suojattu maksu
30 päivän rahat takaisin takuu
12 kuukauden takuu
Ilmainen toimitus

Black Friday on tylsä.

Tämän sivun tuotteet ovat ammattitaitoisesti kunnostettuja, jopa -70% halvempia ja niillä on 12 kk takuuaika - joka vuoden päivänä. Ei kiitos tapahtumille jotka pakottavat kyttämään tarjouksia ja tekemään ostopäätöksen 3 minuutissa. Sinulla on paljon aikaa palata tänne myöhemmin. Nähdään ehkä ensi perjantaina?

MacBook, McMuffinin hintaan. Tai ainakin melkein.

Herkulliset supertarjoukset

Herra Picklesillä on harrastuksena selailla läpi Back Marketin tarjouksia. Tässä ovat hänen suosikkinsa. Tutustu niihin - lupaamme, että meiltä et löydä mitää Black Friday tarjouksia. Alhaiset hintamme jatkuvat vuoden jokaisena päivänä.

Katso tarjoukset

Black Friday erikoistarjouksena: Ei mitään

Läppärit ja gaming - Pelaa enemmän, maksa vähemmän.

Back Label: laatumerkkimme

Jos "'uutuuksista" on löydettävä yksi hyvä asia, on se laadunvalvonta. Back Marketilla haluamme tehdä saman. Ei riitä, että olemme kestävä vaihtoehto uudelle elektroniikalle. Haluamme olla kestävä ja laadukas vaihtoehto.

Haluatko tietää lisää

Lahjat alehinnoin.

2x1: säästä luontoa sekä lompakkoa!

Black Friday: Osta käytettyä elektroniikkaa jopa -70% alennuksella. Kuten aina.

Black Friday: tarjoukset jopa -70%

 

Black Friday on kohta täällä

Jos etsit super tarjouksia ja vietät tuntikaupalla aikaa vertailemassa hintoja internetin kiehtovassa maailmassa, olet varmasti jo kartoittanut yritykset joiden Black Friday tarjouksia ajattelit seurata. Alennusmyyntejä toivovat saattavat kuitenki yllättyä tarjonnastamme.  Marraskuun 27. päivänä 2020 saat Black Friday alennuksia kaikkialta muualta paitsi Back Marketista, sillä tarjoamme tuotteita jopa -70% alennuksella, jokaisena viikon päivänä ympäri vuoden. Oli sitten Black Friday tai ei. 

 

Jep, Back Marketissa Black Friday on kuten muutkin perjantait. Voit siis stressittömästi shoppailla verkkokaupassamme. Sen lisäksi että löydät meiltä parhaat hinnat ympäri vuoden, voit jopa pienentää ympäristöjalanjälkeäsi ostamalla käytettyjä 100% kunnostettuja elektroniikkalaitteita. Mikä parasta, jokaisella meiltä ostamallasi tuotteella on 12 kuukauden vähimmäistakuu sekä 30 päivän palautusoikeus!


 

Mikä on Black Friday?

 

Mitä Black Friday nyt sitten tarkalleen tarkoittaa? Black Friday tai “Musta Perjantai” on päivä, jona voit löytää loistavia tarjouksia todella edullisesti. Tämä on myös monen kaupan vilkkain päivä vuodessa, varsinkin Yhdysvalloissa. Black Friday on loistava päivä hemmotella itseään, ja hankkia ensimmäiset joululahjat pukinkonttiin  - parhailla Black Friday alennuksilla.

 

Black Friday saapui meille alun perin Yhdysvalloista vuonna 2006, Applen tuodessa tapahtuman Eurooppaan.

 

Mistä sitten itse sana Black Friday tulee? On olemassa useita tarinoita ja selityksiä, mutta todennäköisimmin sana syntyi Philadelphiassa 1950-luvulla. Tarinan mukaan Philadelphian poliisilaitos olisi antanut kiitospäivän jälkeiselle päivälle nimen “Black Friday”, valtavien väkijoukkojen aiheuttaman kaaoksen takia. Kiitospäivää seuraava päivä oli perinteisesti vapaapäivä monille amerikkalaisille, ja sitä seuraavana lauantaina järjestettiin aiemmin joka vuosi iso jalkapallopeli. Vuosien varrella nimi Black Friday levisi Philadelphiasta muihin osavaltioihin.

 

Tänä päivänä Black Friday ei enään ole vapaapäivä, mutta päivästä on tullut amerikkalaisille erittäin suosittu ostospäivä, ja monet hyödyntävät sitä mm. joululahjojen ostoon. Yhdysvalloissa Black Friday on vieläkin tänä päivän todella suosittu tapahtuma, jolloin ihmiset rynnivät kauppoihin ja jonottavat kadulla. Suomessa Black Friday tulee vähitellen suositummaksi, mutta suurimman osan Black Friday tarjouksista löytyy verkosta.

 

Kuinka pitkään Black Friday kestää?

 

Itse sana Black Friday kertoo olennaisimman tapahtuman kestosta. Alun perin Black Friday -tarjouksia oli vain kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Monet kaupat avasivat ovensa hyvin aikaisin sinä päivänä ja olivat usein auki koko yön. Nykyään Black Friday on useimmille kauppiaille yksi vuoden vilkkaimmista, ellei se kaikkein kiireisin päivistä, ja tämän takia tarjouksia yleensä jatketaan seuraavaan maanantaihin asti, joka on saanut nimekseen “Cyber ​​Monday”. On myös olemassa brändejä ja kauppoja jotka pitävät kokonaisen tarjous viikon Black Fridayn tarjousten ympärillä; eli Black Weekin (mustan viikon).

 

Jotta et enään jäisi näistä päivistä paitsi, olemme tässä alla listanneet seuraavat kolmen vuoden  Black Fridayt ja Cyber ​​Mondayt!

 

Black Friday

 

27.11.2020

26.11.2021

25.11.2022

 

Cyber Monday

 

30.11.2020

29.11.2021

28.11.2022

 

Black Friday vs. Cyber Monday

 

Löydät erittäin kilpailukykyisiä tarjouksia sekä Black Fridayna että Cyber Mondayna. Mutta mikä on se kaikkein olennaisin ero näiden kahden päivän välillä? Kerroimme jo aikaisemmin, että jotkut jälleenmyyjät käyttävät Cyber ​​Monday -tapahtumaa eräänlaisena jatko päivänä Black Friday alennuksille. Cyber ​​Monday tunnetaan kuitenkin parhaiten verkko-tarjousten päivänä. Monet Cyber ​​Monday -tarjoukset ovat saatavilla yksinomaan verkossa. Tämä versio Black Fridaysta oli alun perin hieman pienempien verkkokauppojen tapa erottautua Black Friday jättiläisten rinnalla.

 

Nykyään verkossa on jatkuvasti paljon kampanjoita, ja tarjoukset eivät enään yksinomaan rajoitu Cyber ​​Mondayhin, joka muuten on tämän vuoden marraskuun 30 päivä.

 

Black Friday ja kestävä yhteiskunta

Voimmeko hetkeksi hengähtää tarjousten ja alennusten keskellä? Black Friday ja Cyber Monday eivät valitettavasti ole erityisen ympäristöystävällisiä päiviä. Todella edullisten hintojen ja ainutlaatuisten tarjousten vuoksi monet ihmiset ostavat tavaroita, joita he eivät todellisuudessa tarvitse. Tämä kasvattaa liikakulutusta entisestään. Liikatuotannon lisäksi tuotteet myös päätyvät paljon aikaisemmin ja useammin roskiin, vaikka olisivat käyttökelpoisia vielä pitkään.

 

Emme aio pyytää tai vaatia sinua olemaan ostamatta tuotteita Black Fridayna. Itsensä hemmottelu on täysin sallittua. Ei ole myöskään mitään syytä olla ostamatta edullisia  joululahjoja rakkaimmille. Mutta ennen kuin ostat tuotteita alennushuumassa, kannattaa miettiä, tarvitsetko sitä todella. Yritä välttää Black Fridayn kirousta ja luottokortin tarpeetonta vingutusta.

 

Kysy itseltäsi; tarvitsetko todella uutta älypuhelinta? Ja haluatko tosissasi asentaa television kylpyhuoneeseen? Jos olet sitä mieltä että "kyllä" haluan, kannattaa ostokset hoitaa järkevästi, vähiten luontoa kuormittamalla tavalla. Suosittelemme että tutustut meidän käytettyjen 100% kunnostettujen tuotteiden tarjouksiin. Nämä tarjoukset on muuten saatavilla 365 päivää vuodessa. Tutustu valikoimaamme ja olemme varmoja, että löydät meiltä lempituotteesi. Black Friday tai Cyber ​​Monday eivät pysty kilpailemaan Back Marketin hintojen kanssa. ;)