Cyber Monday

Nähdään pian

Cyber Monday: tarjoukset jopa -70%

Cyber Monday: tarjoukset jopa -70%

Nykyään verkossa on jatkuvasti paljon kampanjoita, ja tarjoukset eivät enään yksinomaan rajoitu Cyber ​​Mondayhin, joka muuten on tämän vuoden marraskuun 30 päivä.

Black Friday vs. Cyber Monday

Löydät erittäin kilpailukykyisiä tarjouksia sekä Black Fridayna että Cyber Mondayna. Mutta mikä on se kaikkein olennaisin ero näiden kahden päivän välillä? Kerroimme jo aikaisemmin, että jotkut jälleenmyyjät käyttävät Cyber ​​Monday -tapahtumaa eräänlaisena jatko päivänä Black Friday alennuksille. Cyber ​​Monday tunnetaan kuitenkin parhaiten verkko-tarjousten päivänä. Monet Cyber ​​Monday -tarjoukset ovat saatavilla yksinomaan verkossa. Tämä versio Black Fridaysta oli alun perin hieman pienempien verkkokauppojen tapa erottautua Black Friday jättiläisten rinnalla.

 

Voimmeko kitenkin hetkeksi hengähtää tarjousten ja alennusten keskellä? Haluamme muistuttaa että Cyber Monday ei valitettavasti ole erityisen ympäristöystävällinen päivä. Todella edullisten hintojen ja ainutlaatuisten tarjousten vuoksi monet ihmiset ostavat tavaroita, joita he eivät todellisuudessa tarvitse. Tämä kasvattaa liikakulutusta entisestään. Liikatuotannon lisäksi tuotteet myös päätyvät paljon aikaisemmin ja useammin roskiin, vaikka olisivat käyttökelpoisia pitkään.

 

Kysy itseltäsi; tarvitsetko todella uutta älypuhelinta? Ja haluatko tosissasi asentaa television kylpyhuoneeseen? Jos olet sitä mieltä että "kyllä" haluan, kannattaa ostokset hoitaa järkevästi, vähiten luontoa kuormittavalla tavalla. Suosittelemme että tutustut meidän käytettyjen 100% kunnostettujen tuotteiden tarjouksiin. Nämä tarjoukset on muuten saatavilla 365 päivää vuodessa. Tutustu valikoimaamme - olemme varmoja, että löydät meiltä lempituotteesi. Cyber ​​Monday ei pysty kilpailemaan edullisten hintojemme kanssa.