Back to Black

Tarjouksia joka päivä, ei pelkästään Cyber Mondayna.

Näyttää Cyber Monday mainokselta. Mutta ei ole sitä...

Suojattu maksu
30 päivän rahat takaisin takuu
12 kuukauden takuu
Ilmainen toimitus

Cyber Monday? LOL.

Käytkö "kyber ostoksilla"? No ei myöskään me. Cyber Monday, joka itse asiassa aikanaan luotiin auttamaan pienyrityksiä kilpailemaan isojen toimijoiden Black Friday alennuksia vastaan, on nykypäivänä täysin merkityksetön päivä. Verkko tarjoukset ja alennukset ovat tänä päivänä peruskauraa, ja turhien alepäivien luominen ei tuo yhtään lisäarvoa. Tämän on vain yksi tapa lietsota "shoppailuhulluutta". Ei kiitos. Back Marketista löydät asiantuntijoiden uudenveroiseksi kunnostamat kohtuuhintaiset laitteet vuoden jokaisena päivänä. Toivomme tietysti, että elektroniikkalaitteesi kestävät pitkään. Ja kun tarvitset löydät meidät täältä netin ihmeellisestä maailmasta. Tai, jos välttämättä haluat kutsua sitä "kyberavaruudeksi", niin käyhän sekin...

MacBook, McMuffinin hintaan. Tai ainakin melkein.

Herkulliset supertarjoukset

Herra Picklesillä on harrastuksena selailla läpi Back Marketin tarjouksia. Tässä ovat hänen suosikkinsa. Tutustu niihin - lupaamme, että meiltä et löydä mitää Black Friday tarjouksia. Alhaiset hintamme jatkuvat vuoden jokaisena päivänä.

Katso tarjoukset

High tech. Low impact.

Läppärit ja gaming - Pelaa enemmän, maksa vähemmän.

Back Label: laatumerkkimme

Jos "uusista laitteista" on löydettävä yksi hyvä asia, on se niiden laadunvalvonta. Back Marketilla haluamme tehdä saman. Ei riitä, että olemme ympäristöystävällinen vaihtoehto uudelle elektroniikalle. Haluamme myös olla kestävä sekä laadukas vaihtoehto.

Haluatko tietää lisää

Lahjat alehinnoin.

Cyber Monday erikoistarjouksena: ei mitään

Cyber Monday: tarjoukset jopa -70%

Cyber Monday: tarjoukset jopa -70%

Nykyään verkossa on jatkuvasti paljon kampanjoita, ja tarjoukset eivät enään yksinomaan rajoitu Cyber ​​Mondayhin, joka muuten on tämän vuoden marraskuun 30 päivä.

Tästä löydät seuraavat kolmen vuoden Cyber ​​Monday päivämäärät:

30.11.2020

29.11.2021

28.11.2022

 

Black Friday vs. Cyber Monday

Löydät erittäin kilpailukykyisiä tarjouksia sekä Black Fridayna että Cyber Mondayna. Mutta mikä on se kaikkein olennaisin ero näiden kahden päivän välillä? Kerroimme jo aikaisemmin, että jotkut jälleenmyyjät käyttävät Cyber ​​Monday -tapahtumaa eräänlaisena jatko päivänä Black Friday alennuksille. Cyber ​​Monday tunnetaan kuitenkin parhaiten verkko-tarjousten päivänä. Monet Cyber ​​Monday -tarjoukset ovat saatavilla yksinomaan verkossa. Tämä versio Black Fridaysta oli alun perin hieman pienempien verkkokauppojen tapa erottautua Black Friday jättiläisten rinnalla.

 

Voimmeko kitenkin hetkeksi hengähtää tarjousten ja alennusten keskellä? Haluamme muistuttaa että Cyber Monday ei valitettavasti ole erityisen ympäristöystävällinen päivä. Todella edullisten hintojen ja ainutlaatuisten tarjousten vuoksi monet ihmiset ostavat tavaroita, joita he eivät todellisuudessa tarvitse. Tämä kasvattaa liikakulutusta entisestään. Liikatuotannon lisäksi tuotteet myös päätyvät paljon aikaisemmin ja useammin roskiin, vaikka olisivat käyttökelpoisia pitkään.

 

Kysy itseltäsi; tarvitsetko todella uutta älypuhelinta? Ja haluatko tosissasi asentaa television kylpyhuoneeseen? Jos olet sitä mieltä että "kyllä" haluan, kannattaa ostokset hoitaa järkevästi, vähiten luontoa kuormittavalla tavalla. Suosittelemme että tutustut meidän käytettyjen 100% kunnostettujen tuotteiden tarjouksiin. Nämä tarjoukset on muuten saatavilla 365 päivää vuodessa. Tutustu valikoimaamme - olemme varmoja, että löydät meiltä lempituotteesi. Cyber ​​Monday ei pysty kilpailemaan edullisten hintojemme kanssa.