Jatkuvasti hyviä tarjouksia – ei vain Black Fridaynä 2022

Osta nyt, osta nyt, osta… meitä väsyttää. Eikö sinua?

Emme näe syytä lähteä mukaan Black Friday- tai Cyber Monday -aiheiseen myyntikikkailuun. Myymme huippuelektroniikkaa edullisesti ympäri vuoden, koska omilla ehdoilla tapahtuvan älykkään ostamisen pitäisi olla helppoa. Siitäs sait, Black Friday.

Tämä saattaa näyttää Black Friday -mainokselta, mutta nämä ovat vain jokapäiväisiä hyviä tarjouksia.

  • Ilmainen vakiotoimitus
  • 12 kk vähimmäistakuu
  • Jopa -70%
  • Palautusoikeus 31 tammikuuta asti

Black Friday -huijauskoodi: parhaat tarjoukset löytyvät puhelimestasi

Ystävät, perhe, rakkaat viholliset – aina kun suosittelet meitä jollekin, saat 10€ ja "ystäväsi" puolestaan saa 10€. Tällä tavalla kaikki saavat juuri sellaista tekniikkaa kuin he tarvitsevat. (Lisäksi aina kun joku valitsee kunnostettua tekniikkaa, hän auttaa osaltaan vähentämään elektroniikkajätettä ja hiilidioksidipäästöjä).

Käy taistoon ruokaähkyä vastaan. Tai avaruusolioita.

Sinun valintasi

Opiskelijoille enemmän aikaa nukkumiseen

Voit torkkua tämän vuoden alennusmyyntien ohi, koska sinulla on muutenkin tarpeeksi deadlineja. Huippuedullisten hintojemme lisäksi opiskelijat saavat ylimääräisen 5 %:n alennuksen kaikesta. Enemmän unta ja enemmän rahaa? Tarkoittaako tämä, että makaronit jäävät kauppaan? (Vain aika näyttää.)
US_BF_EventEdito_Desktop_Block3
Hanki koodi

Black Friday: elektroniikkaa jopa 70 % alennuksella. Joka päivä, vuoden ympäri.

Luit aivan oikein. Liiketoimintaa tavalliseen tapaan. Back Marketissa Black Friday on päivä kuin mikä tahansa muu. Miksi? Meillä on parhaat elektroniikka tarjoukset ja alennukset ympäri vuoden. (Vannomme äitimme nimeen).

Tämä tarkoittaa sitä, että voit tehdä ostoksia ilman paineita aina  joulusta - pääsiäiseen ja uuteen vuoteen asti. Voit myös olla huoletta sillä kaikilla tarjouksillamme on vähintään 12 kuukauden takuu ja 30 päivän palautusoikeus. Vaikka innokkaat shoppailijat ja unboxerit saattavat leiriytyä yön yli ollakseen ensimmäisinä myymälässä, voit sen sijaan nukkua rauhassa tietäen, että Back Marketista löydät kaiken tarvitsemasi elektroniikan uskomattoman edulliseen hintaan.

Mikä on Black Friday?

Black Friday - joka on muuten erityisen synkkää aikaa ympäristön kannalta - on päivä, joka on rakennettu tarjousten ympärille, erityisesti teknologian ja elektroniikan ympärille. Lanseeraamalla niin sanottuja "parhaita tarjouksia" rajoitetuksi ajaksi ennen joulusesonkia elektroniikan vähittäismyyjät kannustavat ihmisiä hyödyntämään "mahtavia" Black Friday -alennuksia ja ostamaan paljon tavaraa ihan vain ostamisen vuoksi ("jej ylikulutus").

Mutta Back Marketissa se on päivä kuin mikä tahansa muu päivä, sillä meillä on hyviä tarjouksia vuoden jokaisena päivänä, ei pelkästään Black Fridayn aikana. Löydät meiltä edullisimmat hinnat kaikista kuumimmista teknologia- ja elektroniikkatuotteista. Ehkä tänä vuonna voit vihdoin hankkia Jari-sedällesi sen, mitä hän on aina toivonut (tai sitten et, Jari-setä on kuitenkin se sukulaisista pahin).