Ympäristövaikutukset

Numerot eivät valehtele: kunnostettu vs. upouusi

Vuosi lisää, monta kiloa vähemmän

Yksi kunnostettu älypuhelin poistaa 80 kiloa yhteisestä ekologisesta jalanjäljestämme. Uuden matkapuhelimen valmistaminen tuottaa noin 87 kg CO2-päästöjä. Kunnostettu laite painaa vain noin 7 kg. Pudota kilot vähemmällä vaivalla ja suuremmilla säästöillä.
Tech Impact_EventEdito_Desktop_3
  • 30 päivää aikaa muuttaa mieltäsi
  • Ilmainen vakiotoimitus
  • 12 kk vähimmäistakuu
  • Kunnostettu varmennettu

Kylpytynnyritehdas

Jotkut saattavat sanoa, että juuri sitä kunnostettu puhelin on. Uusi puhelin kuluttaa vettä noin 73 poreammeen verran. Jos ostat kunnostetun poreammeen, säästät 60 poreammetta. Tämän henkisen voimistelun avulla voit ehkä perustella 25 poreallasjuhlaa. Eikö vain?
Tech Impact_EventEdito_Desktop_1_New

Pidetään Hevy Metalli hengissä!

Metallica ei ole mitään verrattuna sähkölaitteisiisi, koska ne ovat ääriään myöten täynnä raskasmetalleja. Älypuhelimen valmistamiseen tarvitaan 381 kg raaka-aineita. Pidennä Heavy Metallin elinkaarta käyttämällä sitä yhä uudelleen ja uudelleen. Osta kunnostettua elektroniikkaa ja säästä raskasmetalleja.
Tech Impact_EventEdito_Desktop_2

Sano hyvästit myrkyllisille suhteille

Mitä saat, kun ostat uuden matkapuhelimen? 199 grammaa elektroniikkaromua. Elektroniikkaromu on myrkyllistä. Aivan kuten lyijy ja elohopea vedessäsi. Sano siis sille hyvästit ja valitse kunnostettu versio, jolla on positiivinen vaikutus äläkä jätettä (tai sen mukana tulevaa myrkyllistä ympäristöä).
Tech Impact_EventEdito_Desktop_4