• 12 kk:n vähimmäistakuu
 • Ilmainen vakiotoimitus
 • 30 päivän ilmainen palautus
 • Timanttinen asiakaspalvelu

iPhone XS

Tiesitkö, että iPhone XS on hyvin samankaltainen iPhone X kanssa, pienin parannuksin! Kilpailukykyisesti hinnoitellussa käytetyssä iPhone XS: sstä löytyy 4 Gt RAM-muistia, 12 megapikselin kaksoiskamera sekä 5,8 tuuman näyttö.

Asiakasarvostelut: iPhone XS

3,9/5

1 165 arvostelun keskiarvo edellisten 6 kuukauden ajalta.

 • T

  Taru katarine P.

  Ostettu 21. helmikuuta 2024

  5/5

  Kaikki meni hienosti! Puhelin on tosi hyvä, kuin uusi! Toimitettiin kotiovelle Ouluun👍🏻

  Arvosteltu maassa Suomi, 6. maaliskuuta 2024

  iPhone XS 64GB - Tähtiharmaa - Lukitsematon
 • T

  Tanja H.

  Ostettu 26. joulukuuta 2023

  4,1/5

  Hyvin toimii!

  Arvosteltu maassa Suomi, 9. helmikuuta 2024

  iPhone XS 64GB - Kulta - Lukitsematon
 • H

  Henriikka K.

  Ostettu 26. syyskuuta 2023

  4,4/5

  Hinta laatu suhde hyvä

  Arvosteltu maassa Suomi, 9. helmikuuta 2024

  iPhone XS 64GB - Tähtiharmaa - Lukitsematon
 • V

  Vappu M.

  Ostettu 2. maaliskuuta 2024

  3,6/5

  Puhelin on sammunut pari kertaa kesken kaiken ja palautus tai korjaus olisi hankalaa ja aikaa vievää. Huollatan varmaan itse paikallisessa liikkeessä, omalla kustannuksella. Ihan en täysin tyytyväinen ostokseeni ole.

  Arvosteltu maassa Suomi, 4. huhtikuuta 2024

  iPhone XS 256GB - Hopea - Lukitsematon
 • C

  Caram A.

  Ostettu 14. tammikuuta 2024

  1/5

  Ordered 200e phone. front screen and back screen are both in scratches. so its obvious that i wont accept this item and I will refund this joke.

  Arvosteltu maassa Suomi, 9. helmikuuta 2024

  iPhone XS 64GB - Kulta - Lukitsematon
 • L

  Laurent C.

  Ostettu 22. tammikuuta 2024

  4,1/5

  Malheureusement, l'iPhone affiche "Message important concernant la batterie - Impossible de vérifier si cet iPhone possède une batterie Apple d'origine.". Il ne m'est donc pas possible d'évaluer la qualité / santé de la batterie de cet iPhone. C'est dommageable. Pour le reste et en terme de rapport qualité/prix, je suis satisfait. Quaisment aucune trace d'utilisation du smartphone avant son reconditionnement.

  Arvosteltu maassa Belgia, 23. helmikuuta 2024

  iPhone XS 64 Go - Argent - Débloqué
 • G

  Gerda D.

  Ostettu 5. maaliskuuta 2024

  4,8/5

  Depuis quelques temps j'achète mes smartphone chez Backmarket et pour le moment ça c'est toujours bien déroulé aussi j'invite mes amis,ma famille à acheter reconditionné By Backmarket! Le service et la livraison sont efficace et rapide du reste ont ne peux que se féliciter de faire un petit geste écologique 🍀🌾♣️ Longue vie à Backmarket. (j'ai acheté 2 smartphone haut de gamme et je ne regrette pas.)

  Arvosteltu maassa Ranska, 7. maaliskuuta 2024

  iPhone XS 64 Go - Gris Sidéral - Débloqué
 • R

  Renaud D.

  Ostettu 11. maaliskuuta 2024

  4,4/5

  Appareil en très bon état, fonctionne très bien. Déçu par contre par le reconditionnement : utilisation d’une batterie qui n’est pas Apple et donc message permanent de problème de batterie dans le menu Réglage 🤨

  Arvosteltu maassa Belgia, 25. maaliskuuta 2024

  iPhone XS 64 Go - Gris Sidéral - Débloqué
 • S

  Samuel A.

  Ostettu 19. tammikuuta 2024

  5/5

  I was honestly a little scared cause it was my first time getting a refurbished product and good lord the phone was absolutely beautiful and spotless.It looks brand new like it has never been touched the battery capability was a 100% it came with an actual apple cord and a sim ejector...I highly recommend buying from here cause its really worth it.Thank you back market.

  Arvosteltu maassa Iso-Britannia, 21. tammikuuta 2024

  iPhone XS 64GB - Gold - Unlocked
 • M

  Mireia M.

  Ostettu 3. joulukuuta 2023

  5/5

  El teléfono funciona genial, fue un regalo para mi hija y está encantada. Ni la parte trasera ni la pantalla tenían ni un solo rasguño, la batería marca 100%. Es la primera vez que compro un terminal reacondicionado y estoy muy contenta. Desde luego que cuando haya que renovar algún terminal en casa, no lo compraremos nuevo.

  Arvosteltu maassa Espanja, 5. tammikuuta 2024

  iPhone XS 256GB - Plata - Libre
Katso kaikki 1 165 arvostelua

Lue oppaamme

Käytetty iPhone XS edullisesti Back Marketista

Ylittääkö uuden iPhonen hinta budjettisi? Kannattaisiko harkita joko uusimman tai toiseksi uusimman mallin hankkimista käytettynä? Back Marketista saat kummankin huokeaan hintaan. Mutta miksi ostaisin käytetyn älylaitteen yritykseltä enkä toiselta kuluttajalta? Back Market ei ole vain käytettyjen laitteiden välittäjä. Kaikki käytetyt laitteemme käyvät ensin läpi huolellisen tarkastuksen. Sen jälkeen ne kunnostetaan — jos siihen on tarvetta — ja lopulta testataan perusteellisesti ennen kuin ne myydään uusille omistajilleen. Käytämme laitteiden huoltoon vain sertifioituja ammattilaisia, jotka ovat nähneet käytettyjen laitteiden koko kirjon ja osaavat luotettavasti arvioida niiden kunnon. Tähän harva kuluttaja pystyy. Omaan älypuhelimeen kiintyy helposti, minkä vuoksi sen arvon arvioi usein yläkanttiin uudelleenmyynnin yhteydessä. Luotamme kattavaan asiantuntijaverkostoomme niin paljon, että annamme kaikille käytetyille laitteillemme 12 kuukauden takuun ja 30 päivän palautusoikeuden.

iPhone XS kuuluu uusimpien iPhone-mallien joukkoon ja se sisältää koko joukon edistyksellisiä ominaisuuksia ja toimintoja. Back Marketin käytetty iPhone XS on täysin uudenveroinen ja sen voi erottaa kaupasta ostetusta lähinnä kosmeettisten jälkien perusteella. Nämä kerrotaan selkeästi Back Marketin kuntoluokituksessa. Tekninen toimivuus on tarkistuksemme jäljiltä aina moitteeton. Jos kuitenkin huomaat joitain puutteita, voit palauttaa laitteen kuluitta ja valita joko rahojen palautuksen, laitteen parannuksen tai korvaamisen toisella tuotteella. Back Marketin tavoitteena on paitsi käytettyjen laitteiden myyminen myös elektronisen jätteen vähentäminen ja luonnonvarojen säästäminen. Toimintamme ansiosta olemme vähentäneet elektronisen jätteen määrää jo 1700 tonnia ja säästäneet maapallon luonnonvaroja kaiken kaikkiaan 72 megatonnin edestä. Sama määrä luonnonvaroja olisi kulunut kunnostettuja tuotteita vastaavien, uusien laitteiden valmistamiseen.

Tervetuloa uuteen, edullisten iPhone-puhelimien maailmaan!

Älypuhelin lohkaisee ison loven rahapussista, varsinkin jos mielit uusinta iPhone-mallia. Onneksi valmistajan hinnoittelema, uusin malli ei ole ainoa vaihtoehto. Back Marketin käytetyt iPhonet ovat huomattavasti alkuperäistä hintaa edullisempia. Käytetty iPhone XS on jo nyt edullinen uuteen verrattuna ja uuden mallin julkaisun myötä hinta laskee entisestään. Ovelin käytetyn laitteen ostaja on skarppina uusien mallien julkaisuajankohdan suhteen ja ajoittaa uusimman laitteen hankinnan juuri seuraavan mallin julkaisuun. Toiseksi uusin on vielä pitkään ajankohtainen malli eikä edellinen käyttäjä ole edes ehtinyt käyttää sitä kovin pitkään. Voitat sekä hinnassa että hyödyissä. Jos et kerrot kenellekään, ei moni edes tajua, että hyppysissä on käytetty iPhone XS.

Miksi juuri iPhone XS?

iPhone XS on täynnä uusia innovaatioita: huippuluokan A12 Bionic -siru, huippunopea langaton lataus ja edistyksellinen kaksoiskamera 12 megapikselin laajakulma- ja telelinsseillä, joihin kuuluu älykäs HDR ja dynaaminen syväterävyys. iPhone XS-mallissa on 5,8 tuuman Super Retina -näyttö ja hiukan isompaan näyttöön tykästyneelle on tarjolla 6,5 tuuman näytöllä varustettu iPhone XS Max. Uusissa malleissa panostetaan aina aiempia malleja parempaan akunkestoon. Näin on tehty myös iPhone XS -mallien kohdalla. Kummassakin laitteessa on pikalatausominaisuus, jolla saat ladattua akkua 50 %:iin puolen tunnin aikana — kunhan käytössäsi on tehokas virtalähde. Yhdellä latauksella toistat videota peräti 14 tuntia iPhone XS:llä ja vielä tunnin enemmän iPhone XS Maxilla. Laitteiden kehittyneisiin turvaominaisuuksiin kuuluu älykäs Face ID kasvojen tunnistus, jota voi käyttää henkilöllisyyden varmistamiseksi Apple Pay maksujen yhteydessä.

Käytetty iPhone XS tai iPhone XS Max näyttävissä ulkoasuissa

Jos eivät vielä tekniset yksityiskohdat saa vielä ihastumaan iPhone XS:ään, kannattaa tutustua älypuhelinten designiin, näyttäviin yksityiskohtiin ja ylellisiin, metallinhohtoisiin värivaihtoehtoihin. Käytetty iPhone XS saattaa olla yllättävän hyvin säilynyt, sillä laitteessa on naarmuja kestävä lasi ja ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunat. Elegantti ja linjakas muotoilu on taattua Applen laatua ja se erottuu edukseen kaikista muista älylaitteista. Laatuluuri on saatavilla tyylikkäissä kullan- tai hopeanhohtoisissa sävyissä ja tähtiharmaana. Käytössä ilahdut OLED-näytöstä, joka reagoi luonnollisesti kosketukseesi ja toistaa värejä viehättävällä tarkkuudella, kirkkaudella ja laajuudella. Älykäs HDR antaa kuvillesi upeaa syvyyttä ja bokeh-efekti taas pehmentää kauniisti taustalle jäävät elementit. Käytetty iPhone XS on siis mainio hankinta niin imagostaan tarkalle kuin älylaitteen suorituskyvystä ja monipuolisista multimediatoiminnoista kiinnostuneellekin käyttäjälle.