• 12 kk:n vähimmäistakuu
 • Ilmainen vakiotoimitus
 • 30 päivän ilmainen palautus
 • Timanttinen asiakaspalvelu

Galaxy S10e

Asiakasarvostelut: Galaxy S10e

4,3/5

810 arvostelun keskiarvo edellisten 6 kuukauden ajalta.

 • J

  Jukka-pekka K.

  Ostettu 9. tammikuuta 2024

  3/5

  Nopea toimitus ja tuote oli hyvin pakattu. Valitettavasti puhelimen kunto ei vastannut odotuksia. Puhelimen rungossa/kehyksessä on selvästi näkyviä kolhuja, näytössä on kynnellä tuntuva naarmu, joka näkyy myös näytön ollessa päällä ja yläreunan kaiuttimen ritilä on silminnähden tukossa liasta. Sivustolla määritelty "erittäin hyvä" kuntoluokitus ei siis toteutunut. Puhelimen toimintoja en ole vielä testaillut, koska harkitsen palauttamista, mutta sekin vaikuttaa melko vaivalloiselta.

  Arvosteltu maassa Suomi, 9. helmikuuta 2024

  Galaxy S10e 128GB - Vihreä - Lukitsematon - Dual-SIM
 • F

  Florence D.

  Ostettu 12. helmikuuta 2024

  4,8/5

  Ce téléphone est très bien, il remplace le Samsung S8 acheter neuf au mois d'octobre et qui fonctionnait mal. Donc je recommanderai du matériel reconditionné. En revanche il est destiné à un marché international et ne reprend pas les mêmes fonctions que ceux à destination de la France notamment l'envoi d'accusé de réception des messages et la programmation en livres ou en pounds dans le programme de Samsung health. Ça aurait été bien de le mentionner. Sinon tout le reste fonctionne très bien.

  Arvosteltu maassa Ranska, 25. helmikuuta 2024

  Galaxy S10e 128 Go - Bleu - Débloqué
 • B

  Brigitte B.

  Ostettu 9. tammikuuta 2024

  4,4/5

  Bonjour j'ai été conseillé par un ami. Bien lui a pris. J'ai eu mon nouveau téléphone reconditionné,et j'en suis ravie. Le site est vraiment facile à utiliser ,la livraison dans les délais. Je recommande.

  Arvosteltu maassa Ranska, 21. tammikuuta 2024

  Galaxy S10e 128 Go - Jaune - Débloqué
 • C

  Carol P.

  Ostettu 2. tammikuuta 2024

  4,1/5

  La verdad es que ha sido una experiencia muy buena, para el valor del teléfono y la calidad del mismo me parece todo correcto. Por decir algo, si que es verdad que he comprado un Iphone reacondicionado en otra página donde los estados son: Aprobado, excelente y matricula de honor, yo he pedido el excelente y de no ser por su caja no original, no había narices de decir que el teléfono no era nuevo, el teléfono venía impoluto. Con vosotros he cogido el estado excelente que es el mejor (por lo que entiendo) y es un teléfono que se nota que ha sido usado, algún rasguño apenas visible, mugre acumulada alrededor de la cámara trasera, etc. Pero en general todo ha sido correcto y el envío bastante rápido. Gracias por todo

  Arvosteltu maassa Espanja, 18. tammikuuta 2024

  Galaxy S10e 128GB - Negro - Libre
 • J

  Jose L.

  Ostettu 18. joulukuuta 2023

  5/5

  Ha sido la primera adquisición en backmarket y de momento estoy muy satisfecho. El teléfono funciona muy bien y salvo unos pequeños arañazos en los cantos, visibles sólo en una inspección detenida, nadie diría que es un producto reacondicionado.

  Arvosteltu maassa Espanja, 31. joulukuuta 2023

  Galaxy S10e 128GB - Verde - Libre - Dual-SIM
 • M

  Matthieu M.

  Ostettu 29. marraskuuta 2023

  5/5

  Achat très satisfaisant : livraison dans les temps, produit conforme, complet, état parfait. 0 problème. Pas besoin de dépenser plus pour un appareil performant. Vive le reconditionnement ! Merci Back Market... (N'oubliez pas ma p'tite ristourne sur mon prochain achet ;-)

  Arvosteltu maassa Ranska, 29. joulukuuta 2023

  Galaxy S10e 128 Go - Bleu - Débloqué
 • G

  Guy P.

  Ostettu 9. huhtikuuta 2024

  4,8/5

  Fantastic buy of my Samsung Galaxy S10e. Some slight superficial damage to the rear but that minor blemish didn't matter as the phone works perfectly and was purchased at a perfect price for myself! I also got a tree planted in my name into the bargain apparently! 10/10 :)

  Arvosteltu maassa Iso-Britannia, 25. huhtikuuta 2024

  Galaxy S10e 128GB - Green - Unlocked
 • K

  Karine D.

  Ostettu 27. joulukuuta 2023

  4,2/5

  Bonjour le Samsung Galaxy s10e vient des États-Unis donc il n'a pas les mêmes Fonctionnalités que si il était européen. donc c'est pour ça que je le renvoie pas trop satisfait dommage. Cordialement

  Arvosteltu maassa Ranska, 10. tammikuuta 2024

  Galaxy S10e 128 Go - Blanc - Débloqué
 • H

  Helge L.

  Ostettu 31. maaliskuuta 2024

  5/5

  Hallo, ich habe nach einem gebrauchten Galaxy S10e in einem guten Zustand gesucht. Preis, Zustand und Garantiebedingungen haben bei Back Market am besten zusammen gepasst. Lieferung war auch shnell und ohne Probleme.

  Arvosteltu maassa Saksa, 6. toukokuuta 2024

  Galaxy S10e 128GB - Blau - Ohne Vertrag
 • P

  Patrice L.

  Ostettu 23. helmikuuta 2024

  5/5

  Bonjour, Très satisfait de Back Market. La livraison a été rapide et pour le moment le Samsung Galaxy S10e s'attisfait pleinement mes attentes. C'est en toute confiance que je reviendrai vers vous dans quelques temps pour l'achat d'un PC.

  Arvosteltu maassa Ranska, 26. maaliskuuta 2024

  Galaxy S10e 128 Go - Noir - Débloqué - Dual-SIM
Katso kaikki 810 arvostelua

Lue oppaamme

Käytetty kunnostettu puhelin kannattaa valita monestakin syystä. Tänä päivänä myös uudehkoja ja erikoisempia puhelinmalleja saa ostaa käytettyinä. Kunnostetun puhelimen kohdalla puhelin on tyhjennetty, puhdistettu ja huolettu uuteen loistoonsa. Jos haluat korkealaatuisen puhelimen edulliseen hintaan, kannattaa valintaa tehdssä tutstua käytettyyn Samsung Galaxy S10e.  Käytetty Galaxy S10e on ensiluokkainen puhelin, joka pystyy vastaamaan koviin vaatimuksiin.

Kun ostat käytetyn puhelimen joltakin myyjältämme, voit olla varma siitä, että puhelin on kunnostettu uudenveroiseksi. Jokainen käytetty Galaxy S10e tarkistetaan, puhdistetaan ja huolletaan aina ammattilaisen toimesta ennen kuin se myydään eteenpäin. Näin mahdolliset huollot on jo tehty, jolloin uuden omistajan ei tarvitse kuin ottaa laite käyttöönsä.

Yleistä Samsung Galaxy S10e -puhelimesta

Samsung Galaxy S10e on loistava puhelin käyttäjälle kuin käyttäjälle. Galaxy S10e on tarkoitettu kaikille niille,  jotka vaativat puhelimeltaan paljon ominaisuuksia sekä haluavat parasta mahdollista suorituskykyä. Kun ostat käytetyn uudenveroiseksi kunnostetun puhelimen, huomioit myös ympäristön ja pienennät hiilijalanjälkeä. Saat siis toiminallisuuksiltaan uudenveroisen puhelimen, mutta maksat vain murto-osan siitä, mitä aivan uudesta puhelimseta maksaisit.

Samsung Galaxy S10e -puhelimen kameraa ei myöskään voi kehua liikaa. Puhelimessa on loistava etu- ja takakamera. Sen lisäksi puhelimesta löytyy myös 4K-videokuvaominaisuus. Se on edelleen tänä päivänä kohtalaisen harvinainen, joten kuvaaja harrastajalle Samsung Galaxy S10e on loistava valinta.

Uudet Galaxy S10e -puhelimen akunkesto on myös loistava. Käytetty Galaxy S10e ei eroa tästä mitenkään, sillä käytettyjen puhelimien akut on tarkistettu ammattilaisten toimesta ennen myntiä. Hyvän akunkeston vuoksi puhelin sopii myös matkaseuraksi pitkille matkoille, joiden aikana ei voi ladata akkua.

Miksi ostaa käytetty Galaxy S10e?

Käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristöteko, mutta tämän lisäksi myös lompakko kiittää. Jos mm. talous on tiukilla, mutta uudelle puhelimelle on tarvetta, suosittelemme tutustumaan käytettyihin puhelimiin. Käytettyjen puhelinten valikoima on melkein yhtä laaja kuin uusien puhelinten. Myös uusimpia malleja saa käytettyinä pian niiden ilmestymisen jälkeen.

Käytetyillä puhelimilla on aina 12 kuukauden takuu, joten käytetyn puhelimen voi valita huoletta. Jos puhelin ei toimikaan odotetulla tavalla tai siinä ilmenee vakavia teknisiä vikoja, voi sen palauttaa. Tällöin puhelin joko korjataan tai ostaja saa rahansa takaisin. On myös hyvä muistaa, että käytetyissä puhelimissa sattaa kuntolukituksesta riippuen näkyä kosmeettisia merkkejä. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että puhelimen takakannessa voi olla naarmu tai näytön lasissa jokin pieni vika. Kosmeettiset viat eivät kuitenkaan haittaa puhelimen käyttämistä sillä puhelin toimii 100%. Jos puhelimessa esimerkiksi on suurempi kosmeettinen haitta, voidaan puhelimen näytön lasi vaihtaa ennen kuin puhelin myydään uudelle omistajalle. Käytetty Galaxy S10e on siis loistava valinta monessakin mielessä. Sen voi huoletta ostaa itselle, lapselle, mummille tai vaikka lahjaksi!