• Payez plus tard ou en plusieurs fois !
  • Changez d'avis jusqu'au 31 janvier
  • Frais de livraison standards offerts
  • Garantie contractuelle de 12 mois

Käytetty iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro - Paras kunnostettu tarjouksemme:

iPhone 11 Pro 64 GB - Keskiyönvihreä - Lukitsematon
470,24 €
41% vähemmän kuin aivan uusi
Takuu: 12 kuukautta
Kunto: Hyvä
Valitse kunnostettuja laitteita elektroniikkajätteen vähentämiseksi
4.6/5

3 arvostelua :n keskiarvo 6 viime kuukauden ajalta.


Näin sanoo Clara V. ’Kuin uusi’ puhelin, mutta akun kapasiteetti 94%. Muuten todella tyytyväinen puhelimeen:) 4 kuukautta sitten

Kaikki tuotteet

iPhone 11 Pro tarjoaa kaikkein parhaimmat ominaisuudet yhdessä laittee…
12 tuotetta

Maksa Klarnalla!

Maksa turvallisesti ja helposti Klarnan tilillä tai joustavasti 24 kuukauden aikana.

Vahvistetut asiakasarvostelut tuotteelle Käytetty iPhone 11 Pro

4.6/5

3 arvostelua :n keskiarvo 6 viime kuukauden ajalta.

4-5 tähteä
100%
3-4 tähteä
0%
2-3 tähteä
0%
1-2 tähteä
0%
Sami K. Ostettu: iPhone 11 Pro 2 kuukautta sitten
4.5/5
Tuote oli huippukuntoinen ja akku ilmeisesti vasta vaihdettu uuteen, joten senkin puolesta puhelin kuin uusi. Ainoa pieni miinus, että vaihdettu akku ei ilmeisesti ole Applen alkuperäinen, joten puhelin herjaa siitä. Tämä plaute kuitenkin ehkä enemmän Applen piikkiin..

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus ja puhtaus

Toimitus

 

Pekka V. Ostettu: iPhone 11 Pro 5 kuukautta sitten
4.5/5
Tuote vastasi tilaustani ja kuljetus toimi upeasti,voin suositella.

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus ja puhtaus

Toimitus

 

Clara V. Ostettu: iPhone 11 Pro 4 kuukautta sitten
4.8/5
’Kuin uusi’ puhelin, mutta akun kapasiteetti 94%. Muuten todella tyytyväinen puhelimeen:)

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus ja puhtaus

Toimitus

 

Miksi valita seuraava puhelimesi Back Marketin valikoimasta?

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa lähes uutta vastaava, käytetty iPhone 11 Pro edulliseen hintaan Back Marketin valikoimasta. Back Market kokoaa yhteen asiantuntijoiden tarkkaan valitsemat ja huoltamat puhelimet, huomattavasti edullisempaan hintaan kuin kaupasta uuden ostaessasi. Meille on tärkeää tarjota sinulle luontoa ja kestävää kehitystä ajatteleva vaihtoehto kun samaan aikaan säästät selvää rahaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva käytetty iPhone 11 Pro lukuisten vaihtoehtojen joukosta!

Miettiessäsi uuden puhelimen hankintaa, oletko koskaan miettinyt että hankkisit seuraavan puhelimesi käytettynä? Ehkä vaihdat usein puhelinta ja haluaisit osallistua omalta osaltasi kierrätykseen? Vuosittain kertyy huomattavat määrät elektroniikkajätettä ja yhä uudempia puhelimia jää yhä vähemmälle käytölle. Tässä kohtaa hätiin astuu Back Market! Back Market tarjoaa kunnostettuja puhelimia uusimmissa malleissa edulliseen hintaan ja huomattavin alennuksin verrattuna tuotteiden normaalihintaan.

Kaikki tuotteemme ovat tarkasti puhdistettuja, kunnostettuja ja pienimmätkin kauneusvirheet ulkokuoressa on lueteltu huolellisesti jokaisen tuotteen kuvauksessa. Ainoat mahdolliset käytönjäljet näin ollen löytyvät puhelimen ulkopuolelta, kun taas sisäpuolelta kaikki tuotteet ovat uudenveroisia ja sisältävät esimerkiksi täysin saman käyttöjärjestelmän ja sovellukset kuin jos ostaisit puhelimen uutena. Lisäksi tarkistamme aina myös akun kunnon ja tarvittaessa vaihdamme sen, jotta se vastaa standardejamme. Haluamme että voit ostaa seuraavan puhelimesi rauhallisin mielin ja siksi tarjoamme kaikkiin tuotteisiimme 30-päivän rahat takaisin takuun, siinä tapauksessa että puhelin ei vastaa odotuksiasi. Lisäksi kaikissa kunnostetuissa tuotteissamme on 12 kk kattava takuu. Eikä siinä vielä kaikki, Back Market tarjoaa myös monipuoliset maksutavat ja nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin!

Käytetty iPhone 11 Pro loistavilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla

IPhone 11 Pro on ensimmäinen iPhone joka on ansainnut nimeensä lisäliitteen pro, jolla viitataan mallin tehokkuuteen. Puhelimesta löytyy 6,5 tuuman Super Retina XDR näyttö, joka on tähän mennessä kaikkein kirkkain iPhonen näyttö ja sopii loistavasti videoiden ja jopa elokuvien katseluun. Myös kuvien korkeasta laadusta voit olla varma, sillä puhelimesta löytyy kolme eri tyyppistä kameraa kuvaamiseen: laajakulma- ultralaajakulma- sekä telekamera. Puhelimen sisältämä A13 Bionic -siru tarjoaa todella tehokkaan ja nopean suorituskyvyn esimerkiksi pelaamiseen tai valokuvaukseen. IPhone 11 Prossa on lisäksi koko päivän kestävä akunkesto ja jos käytetyn puhelimen akku ei vastaa Back Marketin vaatimuksia, vaihdamme akun kunnostuksen yhteydessä. Käytetty iPhone 11 Pro kätkee sisälleen täysin samat toiminnot ja ominaisuudet kuin jos ostaisit sen uutena. Muistathan, että ostaessasi kunnostetun iPhone 11 Pro:n Back Marketin valikoimasta, saat sen huomattavasti edullisempaan hintaan kuin ostaessasi puhelimen täysin uutena.

Osta käytetty iPhone 11 Pro Back Marketin valikoimasta

Ostamalla kunnostetun iPhone 11 Pro:n pääset nauttimaan edullisemmin uusimmasta Applen teknologiasta, ilman että pankkitilisi tyhjenee. Saat älypuhelimen joka on sisältä uuteen verrattava ja jonka takuu ulottuu aina 12 kuukauteen saakka. Mahdolliset pienet käytönjäljet ovat kaikki puhelimen ulkopuolella ja ne löydät helposti jokaisen tuotteen kuvauksesta erikseen. Kaikki myymämme tuotteet ovat tarkkaan valittuja ja asiantuntijoidemme tarkastamia. Kaikki tuotteemme puhdistetaan, kunnostetaan ja tarkastetaan aina huolellisesti, jotta voimme olla varmoja että tarjoamme asiakkaillemme vain parasta. Käytetty iPhone 11 Pro on hinnaltaan aina huomattavasti uutta vastaavaa edullisempi ja hinta määräytyy aina kyseessä olevan tuotteen kuntoluokan sekä ominaisuuksien mukaan, esimerkiksi tallennustilan suuruus tai puhelimen väri saattavat vaikuttaa hintaan. Tutustu Back Marketin valikoimaan kunnostettuja puhelimia ja löydä sinulle sopiva käytetty iPhone 11 Pro jo tänään!