• Maksa myöhemmin tai osissa!
  • 30 päivän ilmainen palautus
  • Ilmainen vakiotoimitus
  • 12 kk:n vähimmäistakuu

Samsung Galaxy S10 käytetty

Samsungin Galaxy S10 on huippulaadukas älypuhelin, josta löytyy16: 9-näyttö mukavalle katselukokemukselle (resoluutio 550 dpi), kauniin viimeistelyn, loistavan äänentoiston sekä 8 Gt: n RAM-muistin, mikä antaa sille erinomaisen suorituskyvyn.
30 tuotetta
-75%
vähemmän kuin uusi
Galaxy S10+ Dual Sim

Galaxy S10+ Dual Sim

128 Gb - Musta (Prism black) - Lukitsematon

Takuu: 12 kuukautta
Alkaen
247,00 €

Valikoimamme

Uusin ja suosituin tarjouksemme.

Maksa Klarnalla!

Maksa turvallisesti ja helposti Klarnan tilillä tai joustavasti 24 kuukauden aikana.

Vahvistetut asiakasarvostelut tuotteelle Samsung Galaxy S10 käytetty

4/5

6 arvostelua keskiarvo 6 viime kuukauden ajalta.

4-5 tähteä
66%
3-4 tähteä
17%
2-3 tähteä
17%
1-2 tähteä
0%
R

Riku L.

4/5

Arvosteltu maassa Suomi, 20. joulukuuta 2022

Moi, Päällisin puolin tuote oli hyvässä kunnossa ja kaikki toimii. Olisin kuitenkin odottanut, että tuotteessa olisi ollut myös uudempi akku. Akku latautuu täyteen ja tyhjenee todella nopeasti, alle 24h, vaikka puhelimella ei juuri tekisi mitään.
Galaxy S10 Dual Sim

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 9. joulukuuta 2022


A

Antti O.

5/5

Arvosteltu maassa Suomi, 26. marraskuuta 2022

Tilaus hoitui helposti. Puhelin oli kuvaillussa kunnossa. Ei valittamista.
Galaxy S10

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 13. marraskuuta 2022


K

Kimmo A.

4.1/5

Arvosteltu maassa Suomi, 30. joulukuuta 2022

Pieni kolhu alanurkassa harmitti mutta muuten ok.nopea toimitus!
Galaxy S10 Dual Sim

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 18. joulukuuta 2022


M

Mikko N.

4.9/5

Arvosteltu maassa Suomi, 2. tammikuuta 2023

Aivan uudentuntuinen ja siisti puhelin.
Galaxy S10 Dual Sim

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 4. joulukuuta 2022


E

Ella H.

3.8/5

Arvosteltu maassa Suomi, 7. joulukuuta 2022

Tilaus sujui mutkattomasti, mutta uudenveroiseksi arvioitu puhelin sammuili itsestään ja jumitti lopulta kahden viikon käytön jälkeen ohjelmistopäivitykseen. Käytin puhelinta kahdessa huoltoliikkeessä, mutta kummassakaan sitä ei saatu korjattua syynä Kiinaan maahantuotu malli. Palautin puhelimen ja sain siitä maksamani summan takaisin, mutta huoltoliikekulut jäivät minun maksettavakseni. Todella pettynyt olen enkä uskalla enää kyseisestä liikkeestä ostaa mitään.
Galaxy S10 Dual Sim

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 24. marraskuuta 2022


Käytetty puhelin on viisas valinta. Myös uusia puhelinmalleja on saatavana käytettyinä uudenveroisiksi kunnostettuina. Jos siis haluat korkeaa laatua edulliseen hintaan, valitse hyvänä puhelinmerkkinä tunnettu Samsung. Käytetty Samsung Galaxy S10 antaa sinulle kaiken sen, mitä puhelimelta voit vaatia. Siitä löytyy paljon ominaisuuksia, jotka tekevät puhelimen käyttämisestä mukavaa ja helppoa. Myös puhelimen kameraa on kehuttu runsaasti niin harrastelijoiden kuin ammattikuvaajien toimesta.

Kaikki käytettyinä myytävät puhelimet ovat toiminnallisuuksiltaan uudenveroisessa kunnossa, joten ostaja tietää ostavansa hyvää laatua. Jokainen käytetty Galaxy S10 on ammattilaisen tarkistama ja hyväksymä. Jos puhelimelle on jouduttu tekemään huoltotöitä, ne on tehty ennen puhelimen myyntiä.

Tiesitkö tämän Samsung Galaxy S10 -puhelimesta?

Samsung Galaxy S10 on enemmän kuin peruspuhelin. Toki siitä löytyy peruspuhelimista löytyvät ominaisuudet, mutta sen lisäksi Galaxy S10 pystyy tarjoamaan paljon enemmän. Jopa tekniikasta kiinnostuneet ovat innostuneet ylistämään tätä loistavaa puhelinta, jonka voi hankkia nyt myös pienemmällä budjetilla. Koska käytetty Galaxy S10 on edullisempi kuin upouusi, säästää ostaja mukavasti.

Myös käytetyn Samsung Galaxy S10 -puhelimen akku kestää pitkään. Jos puhelimella surffaillaan netissä ja käytetään sosiaalista mediaa, riittää puhelimen akku koko päivän. Suoratoistoakin voi toistaa useita tunteja ennen kuin akkua tarvitsee ladata. Hyvä akunkesto ei ole itsestään selvää nykyajan puhelimissa. Monesti monet auki olevat, raskaat sovellukset syövät akkua. Samsung Galaxy S10 -puhelimessa tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole.

Samsung Galaxy S10 -puhelimen kamerat ovat myös erinomaisia. Etu- ja takakameraa on kehuttu usein ja niitä on ylistetty jopa puhelimelle tehdyissä testeissä. Kameralla voi ottaa kuvia huonossa valotuksessa ja myös etukamera toimii loistavasti pimeämmässäkin valossa. Samsungin puhelimista löytyy myös 4K-videokuvaominaisuus. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että videon laatu on parempi ja että videota voi toistaa kaikista uusinta teknologiaa hyväksi käyttäen.

Käytetty Galaxy S10 ja sen edut

Käytetyn puhelimen ostamisella on monia etuja. Toki edullisuus ja ympäristöystävällisyys kuuluvat myös niihin. On kaikenpuolin järkevämpää ostaa uudenveroiseksi kunnostettuja laitteita upouusien sijaan. Se tulee edullisemmaksi, jolloin myös kukkaro kiittää. On kuitenkin selvää, että käytetyn puhelimen ostaminen on järkevää myös silloin, kun budjetti ei ole esteenä uuden puhelimen ostamiselle. 

Käytetty Galaxy S10 vastaa toiminnallisuuksiltaan uutta. Kaikki käytetyt puhelimet tarkistetaan ja huolletaan ammattilaisen toimesta ja ne luovutetaan eteenpäin ainoastaan parhaimmassa mahdollisessa kunnossa. Toki käytetyssä Galaxy S10 voi olla pieniä naarmuja vaikkapa puhelimen takakannessa kuntoluokituksesta riippuen. Tällaiset kosmeettiset viat eivät kuitenkaan vaikuta puhelimen käytettävyyteen tai teknisiin ominaisuuksiin. Teknisesti käytetyt kunnostetut puhelimet toimivat siis yhtä hyvin kuin aivan uudet. Käytetyn puhelimen ostaminen kannattaa siis aina.