• Maksa myöhemmin.
  • Palautusoikeus 31 tammikuuta asti
  • Ilmainen vakiotoimitus
  • 12 kk:n vähimmäistakuu

iPhone X käytetty

iPhone X on yksi Applen myydyimmistä puhelin malleista poikkeuksellisen muotoilunsa sekä ominaisuuksiensa ansiosta. Ostamalla käytetyn iPhone X saat mm. 6,1 tuuman Retina HD ‐näytön, 12 megapikselin kaksoiskameran, 5x digi zoomin sekä 3 Gt RAM-muistia.
4 tuotetta

Vahvistetut asiakasarvostelut tuotteelle iPhone X käytetty

4.3/5

6 arvostelua keskiarvo 6 viime kuukauden ajalta.

4-5 tähteä
83%
3-4 tähteä
0%
2-3 tähteä
17%
1-2 tähteä
0%
K

Kimmo K.

4.1/5

Arvosteltu maassa Suomi, 23. syyskuuta 2023

Toimitus oli nopeaa ja tuote oli juuri sitä mitä odotettiin/toivottiin, eli priimaa
iPhone X

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 2. syyskuuta 2023


R

Risto T.

4.8/5

Arvosteltu maassa Suomi, 1. lokakuuta 2023

Hyvä ostos, ihan uuden veroinen, ei käytönjälkiä, aikanopea toimitus
iPhone X

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 13. syyskuuta 2023


J

Jussi L.

4.6/5

Arvosteltu maassa Suomi, 25. marraskuuta 2023

Loistava puhelin
iPhone X

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 4. marraskuuta 2023


V

Veeti M.

5/5

Arvosteltu maassa Suomi, 8. elokuuta 2023

Kiitos Täydellisesti toimii
iPhone X

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 3. elokuuta 2023


K

Kyle S.

5/5

Arvosteltu maassa Suomi, 9. heinäkuuta 2023

Hyvä tuote
iPhone X

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 23. kesäkuuta 2023


iPhone X käytetty - Miksi iPhone X kannattaa hankkia Back Marketista?

Etsitkö uutta puhelinta, mutta haluat samalla ottaa huomioon kestävää kehitystä sekä ympäristöä? Ehkä olet jo iskenyt silmäsi iPhone X : ään, mutta mietit vielä paljonko rahaa olet valmist investoimaan uuteen puhelimeen? On viisasta vertailla hintoja, varsinkin kun voit saada saman puhelimen uudenveroisesti kunnostettuna, todella huokeaan hintaan. Me Back Marketilla haluamme haastaa sinut ajattelemaan sekä viemään kulutustasi ekologisempaan suuntaan tarjoamalla sinulle täysin toimintakuntoiset, huolletut, testatut sekä kestävää kehitystä tukevat iPhone puhelin vaihtoehdot! Tavoitteemme on palauttaa ihmisten luottamuksen laitteiden kunnostamiseen sekä uusiokäyttöön, sillä kaikkea ei kannata ostaa kalliimpaan hintaa “uutena”. ;)

Käytetty iPhone X on loistava valinta!

Ostaessasi meiltä uudenveroisesti kunnostetun iPhone X käytettynä, saat aina tuotteen joka toimii teknisesti uudenveroisesti, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Kuten kaikki tuotteemme, käytetty iPhone X on puhdistettu, huollettu sekä asiantuntijoidemme tarkastama. Näin voit olla varma, että käytetty iPhone X on toiminnaltaan lähes kuin uusi puhelin, ja mahdollisista kulumista ulkokuoressa on ilmoitettu selkeästi sekä läpinäkyvästi tuotekuvauksessa. Laitteen esteettisen kunnon voit päätellä myös hinnasta. Back Marketin laajasta valikoimasta löydät monen eri toimijan uudenveroiseksi kunnostamat ja asiantuntijoiden hyväksymät tuotteet, unohtamatta todella edullisia hintoja. Voit siis luottaa siihen että myös käytetty iPhone X puhelin toimii 100% varmasti, sillä teemme ainoastaan yhteistyötä luotettavien sekä sertifioitujen ammattilaisten kanssa. Hyvästele siis korkeat älypuhelin hinnat, tee ekologinen valinta valitsemalla edullinen käytetty iPhone X ja siirry tulevaisuuteen. Voit ostaa meiltä luottavaisin mielin, sillä tarjoamme aina kaikkiin tuotteisiimme vähintään 12 kuukauden takuuajan sekä 30-päivän rahat takaisin takuun. Lisäksi tarjoamme monipuoliset maksutavat sekä nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina tarvittaessa kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Tutustu kattavaan valikoimaamme eri muistikapasiteettia sekä värivaihtoehtoja, ja löydä juuri sinulle sopiva puhelin!

iPhone X, elegantti puhelin kauniilla muotoilulla

Täydellisesti käteen sopiva ja elegantin muotoilun omaava iPhone X julkaistiin vuonna 2017 ja se on ensimmäinen Applen puhelin, josta löytyy uusi Face-ID kasvojentunnistus. Kasvojentunnistus korvasi aiemman Touch-ID sormenjälkitunnistimen, jonka avulla puhelimeen kirjaudutaan sisään. Tämän suositun iPhone mallin runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka tekee siitä hyvin kestävän. Muita huomattavia uudistuksia edellisiin malleihin verrattuna, ovat mm. kotinäppäimen puuttuminen sekä muutokset puhelimen näytössä. IPhone X mallin näyttö on koko etupuolen kattava litteä ja saumaton OLED-näyttö. Muutoin malli tarjoaa muiden iPhone mallien tapaan kaksi erinomaista takakameraa, loistavan kuvanlaadun sekä paljon tallennustilaa. Laite pitää myös sisällään tehokkaan kuuden ytimen Apple A11 -prosessorin, joka myös löytyy samaan aikaan julkaistusta iPhone 8. Riippumatta siitä, onko kyseessä täysin uusi puhelin, tai meiltä ostettu käytetty iPhone X, on käyttöjärjestelmänä iOS 11.

Miksi ostaa iPhone X käytettynä?

Meillä Back Marketilla, on tärkeää että saat rahoillesi vastinetta.Tästä syystä kaikki tuotteemme on puhdistettu, huollettu sekä tarkastettu niin sisä- kuin ulkopuolelta asiantuntijoidemme toimesta, ollaksemme varmoja että voimme tarjota sinulle 100% toimivan, uuudenveroisesti kunnostetun laitteen. Kiinnitämme tämän lisäksi huomiota akun kestoon ja tarvittaessa vaihdamme akun jos se ei vastaa vaatimuksiamme. Ostaessasi kunnostetun puhelimen meiltä voit säästää jopa 70%, verrattuna uuteen tuotteeseen. Muistathan myös että tarjoamme kunnostetuille tuotteillemme aina vähintään 12 kuukauden takuun ja mikäli jostain syystä käytetty iPhone X ei vastaa odotuksiasi, sinulla on aina 30-päivää aikaa palauttaa laite! Joten ei muuta kuin selaamaan laajaa valikoimaamme!

P.S. Muistathan myös tutustua iPhone X:n uusiin sisaruksiin eli iPhone XR:ään, iPhone XS:ään sekä iPhone XS Max:iiin.