• Maksa myöhemmin tai osissa!
  • 30 päivän ilmainen palautus
  • Ilmainen vakiotoimitus
  • 12 kk:n vähimmäistakuu
-77%
vähemmän kuin uusi
Galaxy S10e Dual Sim

Galaxy S10e Dual Sim

128 Gb - Musta (Prism black) - Lukitsematon

Takuu: 12 kuukautta
Alkaen
176,00 €

Valikoimamme

Uusin ja suosituin tarjouksemme.

Maksa Klarnalla!

Maksa turvallisesti ja helposti Klarnan tilillä tai joustavasti 24 kuukauden aikana.

Vahvistetut asiakasarvostelut tuotteelle Samsung Galaxy S10e käytetty

4.4/5

12 arvostelua keskiarvo 6 viime kuukauden ajalta.

4-5 tähteä
92%
3-4 tähteä
8%
2-3 tähteä
0%
1-2 tähteä
0%
H

Heidi H.

4.9/5

Arvosteltu maassa Suomi, 31. tammikuuta 2023

Erittäin hyväkuntoinen ja toimiva luuri tarpeiden mukaan, kun ei halua isonäyttöistä monitoria kanniskella mukana. Akku ei kenties ole enää priima, mutta siihen olin varautunut. Toimitusaika ja toimituksen sujuvuus ylitti odotukseni. Olen erittäin tyytyväinen!
Galaxy S10e Dual Sim

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 25. tammikuuta 2023


K

Katja V.

4.5/5

Arvosteltu maassa Suomi, 26. syyskuuta 2022

Muuten tuote oli erinomaisessa kunnossa ja ylipäätään arvostan verkkosivustoa ja käytettyjen tuotteiden kierrätystä - mutta akun kestävyys ei ole hääppöinen. Se täytyy varmaan piakkoin vaihtaa.Myös laturi oli tarpeeton, sillä siinä on niin pitkä latausaika, että jouduin joka tapauksessa ostamaan normaalin laturin ja tämä päätyy ikävä kyllä SER-jätteeseen.
Galaxy S10e Dual Sim

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 13. syyskuuta 2022


E

Eeva-maria K.

4.9/5

Arvosteltu maassa Suomi, 24. lokakuuta 2022

Erittäin hyvin toimiva puhelin tuli nopealla aikataululla, ainoastaan värin kanssa oli tullut sekaannus, tilasin sinisen mutta sain mustan. Puhelimessa ei kuitenkaan ollut mitään vikaa.
Galaxy S10e Dual Sim

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 20. syyskuuta 2022


S

Simoruu K.

4.4/5

Arvosteltu maassa Suomi, 11. joulukuuta 2022

Olen tyytyväinen asiakas. Kiitos. Puhelin toimii.Simo Huom! Eräpäivä on siirretty tammikuulle 02.01.2023. Olen todella tyytyväinen asiakas.
Galaxy S10e Dual Sim

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 24. marraskuuta 2022


M

Martti A.

4.6/5

Arvosteltu maassa Suomi, 15. maaliskuuta 2023

Miten voin voin palauttaa tuotteen
Galaxy S10e Dual Sim

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 13. maaliskuuta 2023


Käytetty kunnostettu puhelin kannattaa valita monestakin syystä. Tänä päivänä myös uudehkoja ja erikoisempia puhelinmalleja saa ostaa käytettyinä. Kunnostetun puhelimen kohdalla puhelin on tyhjennetty, puhdistettu ja huolettu uuteen loistoonsa. Jos haluat korkealaatuisen puhelimen edulliseen hintaan, kannattaa valintaa tehdssä tutstua käytettyyn Samsung Galaxy S10e.  Käytetty Galaxy S10e on ensiluokkainen puhelin, joka pystyy vastaamaan koviin vaatimuksiin.

Kun ostat käytetyn puhelimen joltakin myyjältämme, voit olla varma siitä, että puhelin on kunnostettu uudenveroiseksi. Jokainen käytetty Galaxy S10e tarkistetaan, puhdistetaan ja huolletaan aina ammattilaisen toimesta ennen kuin se myydään eteenpäin. Näin mahdolliset huollot on jo tehty, jolloin uuden omistajan ei tarvitse kuin ottaa laite käyttöönsä.

Yleistä Samsung Galaxy S10e -puhelimesta

Samsung Galaxy S10e on loistava puhelin käyttäjälle kuin käyttäjälle. Galaxy S10e on tarkoitettu kaikille niille,  jotka vaativat puhelimeltaan paljon ominaisuuksia sekä haluavat parasta mahdollista suorituskykyä. Kun ostat käytetyn uudenveroiseksi kunnostetun puhelimen, huomioit myös ympäristön ja pienennät hiilijalanjälkeä. Saat siis toiminallisuuksiltaan uudenveroisen puhelimen, mutta maksat vain murto-osan siitä, mitä aivan uudesta puhelimseta maksaisit.

Samsung Galaxy S10e -puhelimen kameraa ei myöskään voi kehua liikaa. Puhelimessa on loistava etu- ja takakamera. Sen lisäksi puhelimesta löytyy myös 4K-videokuvaominaisuus. Se on edelleen tänä päivänä kohtalaisen harvinainen, joten kuvaaja harrastajalle Samsung Galaxy S10e on loistava valinta.

Uudet Galaxy S10e -puhelimen akunkesto on myös loistava. Käytetty Galaxy S10e ei eroa tästä mitenkään, sillä käytettyjen puhelimien akut on tarkistettu ammattilaisten toimesta ennen myntiä. Hyvän akunkeston vuoksi puhelin sopii myös matkaseuraksi pitkille matkoille, joiden aikana ei voi ladata akkua.

Miksi ostaa käytetty Galaxy S10e?

Käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristöteko, mutta tämän lisäksi myös lompakko kiittää. Jos mm. talous on tiukilla, mutta uudelle puhelimelle on tarvetta, suosittelemme tutustumaan käytettyihin puhelimiin. Käytettyjen puhelinten valikoima on melkein yhtä laaja kuin uusien puhelinten. Myös uusimpia malleja saa käytettyinä pian niiden ilmestymisen jälkeen.

Käytetyillä puhelimilla on aina 12 kuukauden takuu, joten käytetyn puhelimen voi valita huoletta. Jos puhelin ei toimikaan odotetulla tavalla tai siinä ilmenee vakavia teknisiä vikoja, voi sen palauttaa. Tällöin puhelin joko korjataan tai ostaja saa rahansa takaisin. On myös hyvä muistaa, että käytetyissä puhelimissa sattaa kuntolukituksesta riippuen näkyä kosmeettisia merkkejä. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että puhelimen takakannessa voi olla naarmu tai näytön lasissa jokin pieni vika. Kosmeettiset viat eivät kuitenkaan haittaa puhelimen käyttämistä sillä puhelin toimii 100%. Jos puhelimessa esimerkiksi on suurempi kosmeettinen haitta, voidaan puhelimen näytön lasi vaihtaa ennen kuin puhelin myydään uudelle omistajalle. Käytetty Galaxy S10e on siis loistava valinta monessakin mielessä. Sen voi huoletta ostaa itselle, lapselle, mummille tai vaikka lahjaksi!