• Maksa myöhemmin.
  • 30 päivän ilmainen palautus
  • Ilmainen vakiotoimitus
  • 12 kk:n vähimmäistakuu

Käytetty iPhone XS

Tiesitkö, että iPhone XS on hyvin samankaltainen iPhone X kanssa, pienin parannuksin! Kilpailukykyisesti hinnoitellussa käytetyssä iPhone XS: sstä löytyy 4 Gt RAM-muistia, 12 megapikselin kaksoiskamera sekä 5,8 tuuman näyttö.
9 tuotetta

Vahvistetut asiakasarvostelut tuotteelle Käytetty iPhone XS

4.1/5

8 arvostelua keskiarvo 6 viime kuukauden ajalta.

4-5 tähteä
76%
3-4 tähteä
12%
2-3 tähteä
0%
1-2 tähteä
12%
M

Martti A.

4.1/5

Arvosteltu maassa Suomi, 28. kesäkuuta 2023

Saamani tuote vastasi tilausta, mutta en ole saanut laskua, minne maksan.
iPhone XS

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 20. kesäkuuta 2023


A

Aleksi R.

4.8/5

Arvosteltu maassa Suomi, 12. huhtikuuta 2023

Iha hyvä
iPhone XS

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 23. maaliskuuta 2023


K

Katja K.

4.8/5

Arvosteltu maassa Suomi, 5. heinäkuuta 2023

Puhelin oli erittäin hyvässä kunnossa ja vastasi odotuksia.
iPhone XS

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 15. kesäkuuta 2023


S

Satu P.

4.8/5

Arvosteltu maassa Suomi, 14. kesäkuuta 2023

Puhelin oli juuri sellainen kuin odotinkin.
iPhone XS

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 28. toukokuuta 2023


T

Terhi H.

5/5

Arvosteltu maassa Suomi, 30. heinäkuuta 2023

Puhelin tuli päivässä ja toimii kuten pitää Iso kiitos
iPhone XS

Yleinen toimintakyky

Ulkonäkö

Lisätarvikkeet

Akku

Objektiivi ja kamera

Pakkaus

Toimitus

 

Ostettu 20. heinäkuuta 2023


Käytetty iPhone XS edullisesti Back Marketista

Ylittääkö uuden iPhonen hinta budjettisi? Kannattaisiko harkita joko uusimman tai toiseksi uusimman mallin hankkimista käytettynä? Back Marketista saat kummankin huokeaan hintaan. Mutta miksi ostaisin käytetyn älylaitteen yritykseltä enkä toiselta kuluttajalta? Back Market ei ole vain käytettyjen laitteiden välittäjä. Kaikki käytetyt laitteemme käyvät ensin läpi huolellisen tarkastuksen. Sen jälkeen ne kunnostetaan — jos siihen on tarvetta — ja lopulta testataan perusteellisesti ennen kuin ne myydään uusille omistajilleen. Käytämme laitteiden huoltoon vain sertifioituja ammattilaisia, jotka ovat nähneet käytettyjen laitteiden koko kirjon ja osaavat luotettavasti arvioida niiden kunnon. Tähän harva kuluttaja pystyy. Omaan älypuhelimeen kiintyy helposti, minkä vuoksi sen arvon arvioi usein yläkanttiin uudelleenmyynnin yhteydessä. Luotamme kattavaan asiantuntijaverkostoomme niin paljon, että annamme kaikille käytetyille laitteillemme 12 kuukauden takuun ja 30 päivän palautusoikeuden.

iPhone XS kuuluu uusimpien iPhone-mallien joukkoon ja se sisältää koko joukon edistyksellisiä ominaisuuksia ja toimintoja. Back Marketin käytetty iPhone XS on täysin uudenveroinen ja sen voi erottaa kaupasta ostetusta lähinnä kosmeettisten jälkien perusteella. Nämä kerrotaan selkeästi Back Marketin kuntoluokituksessa. Tekninen toimivuus on tarkistuksemme jäljiltä aina moitteeton. Jos kuitenkin huomaat joitain puutteita, voit palauttaa laitteen kuluitta ja valita joko rahojen palautuksen, laitteen parannuksen tai korvaamisen toisella tuotteella. Back Marketin tavoitteena on paitsi käytettyjen laitteiden myyminen myös elektronisen jätteen vähentäminen ja luonnonvarojen säästäminen. Toimintamme ansiosta olemme vähentäneet elektronisen jätteen määrää jo 1700 tonnia ja säästäneet maapallon luonnonvaroja kaiken kaikkiaan 72 megatonnin edestä. Sama määrä luonnonvaroja olisi kulunut kunnostettuja tuotteita vastaavien, uusien laitteiden valmistamiseen.

Tervetuloa uuteen, edullisten iPhone-puhelimien maailmaan!

Älypuhelin lohkaisee ison loven rahapussista, varsinkin jos mielit uusinta iPhone-mallia. Onneksi valmistajan hinnoittelema, uusin malli ei ole ainoa vaihtoehto. Back Marketin käytetyt iPhonet ovat huomattavasti alkuperäistä hintaa edullisempia. Käytetty iPhone XS on jo nyt edullinen uuteen verrattuna ja uuden mallin julkaisun myötä hinta laskee entisestään. Ovelin käytetyn laitteen ostaja on skarppina uusien mallien julkaisuajankohdan suhteen ja ajoittaa uusimman laitteen hankinnan juuri seuraavan mallin julkaisuun. Toiseksi uusin on vielä pitkään ajankohtainen malli eikä edellinen käyttäjä ole edes ehtinyt käyttää sitä kovin pitkään. Voitat sekä hinnassa että hyödyissä. Jos et kerrot kenellekään, ei moni edes tajua, että hyppysissä on käytetty iPhone XS.

Miksi juuri iPhone XS?

iPhone XS on täynnä uusia innovaatioita: huippuluokan A12 Bionic -siru, huippunopea langaton lataus ja edistyksellinen kaksoiskamera 12 megapikselin laajakulma- ja telelinsseillä, joihin kuuluu älykäs HDR ja dynaaminen syväterävyys. iPhone XS-mallissa on 5,8 tuuman Super Retina -näyttö ja hiukan isompaan näyttöön tykästyneelle on tarjolla 6,5 tuuman näytöllä varustettu iPhone XS Max. Uusissa malleissa panostetaan aina aiempia malleja parempaan akunkestoon. Näin on tehty myös iPhone XS -mallien kohdalla. Kummassakin laitteessa on pikalatausominaisuus, jolla saat ladattua akkua 50 %:iin puolen tunnin aikana — kunhan käytössäsi on tehokas virtalähde. Yhdellä latauksella toistat videota peräti 14 tuntia iPhone XS:llä ja vielä tunnin enemmän iPhone XS Maxilla. Laitteiden kehittyneisiin turvaominaisuuksiin kuuluu älykäs Face ID kasvojen tunnistus, jota voi käyttää henkilöllisyyden varmistamiseksi Apple Pay maksujen yhteydessä.

Käytetty iPhone XS tai iPhone XS Max näyttävissä ulkoasuissa

Jos eivät vielä tekniset yksityiskohdat saa vielä ihastumaan iPhone XS:ään, kannattaa tutustua älypuhelinten designiin, näyttäviin yksityiskohtiin ja ylellisiin, metallinhohtoisiin värivaihtoehtoihin. Käytetty iPhone XS saattaa olla yllättävän hyvin säilynyt, sillä laitteessa on naarmuja kestävä lasi ja ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunat. Elegantti ja linjakas muotoilu on taattua Applen laatua ja se erottuu edukseen kaikista muista älylaitteista. Laatuluuri on saatavilla tyylikkäissä kullan- tai hopeanhohtoisissa sävyissä ja tähtiharmaana. Käytössä ilahdut OLED-näytöstä, joka reagoi luonnollisesti kosketukseesi ja toistaa värejä viehättävällä tarkkuudella, kirkkaudella ja laajuudella. Älykäs HDR antaa kuvillesi upeaa syvyyttä ja bokeh-efekti taas pehmentää kauniisti taustalle jäävät elementit. Käytetty iPhone XS on siis mainio hankinta niin imagostaan tarkalle kuin älylaitteen suorituskyvystä ja monipuolisista multimediatoiminnoista kiinnostuneellekin käyttäjälle.